zoekt een

Persoonlijk begeleider jeugd

Functieomschrijving

Voor Zandkant 18 in Rosmalen zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider voor 28 tot 36 uur. 


De locatie

Zandkant 18 ligt op het terrein de Binckhorst en is een woning die er speciaal is voor zes jongeren met een licht tot matig verstandelijke beperking in de leeftijd van 12 tot 23 jaar. Autisme en de daarbij behorende problematiek staan op de voorgrond. Er is veel contact met de ouders van deze jongeren en vanuit de begeleiding is een goede samenwerking met hen van groot belang. Het doel voor Zandkant 18 is om in de toekomst te starten met competentie gericht werken. Welke cliënten dit aankunnen en hiervoor openstaan, zal vooraf nader onderzocht worden. Centraal staat al wel het stimuleren, ontwikkelen en onderhouden van (dagelijkse) vaardigheden! In het najaar zal er een training in het behandelmodel Triple-C volgen. De drie C’s staan voor Cliënt, Coach en Competentie. Het Triple-C model neemt niet het probleemgedrag als uitgangspunt, maar kijkt juist naar de menselijke behoeften. Zo kunnen we voor elke cliënt de zorg bieden die ze nodig hebben en die ze verdienen.


Als persoonlijk begeleider LVB+ bij Cello ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het zorgplan van een aantal cliënten. Samen met de cliënt, de familie en andere professionals, bepaal je doelen die jouw cliënt wil behalen. Jullie werken samen naar deze doelen toe en kunnen hierbij rekenen op de steun en ondersteuning van je collega’s. Je hebt geregeld overleg met de gedragskundige, fysiotherapeut of arts, net wat nodig is om jou en je cliënten te ondersteunen. Ook de administratieve verwerking van afspraken en voortgang behoren tot jouw werkzaamheden. Het streven van Cello is om de regie zoveel mogelijk in de handen van de cliënten te laten. We stimuleren hen om vaardigheden te ontwikkelen en betrekken het netwerk van de cliënt hier actief bij. We werken samen.


Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
 • je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 4 afgerond
 • bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg en heb je kennis van de doelgroep
 • je kan goed samenwerken met cliënten en collega’s en werkt methodisch
 • je staat achter de visie van Cello en kunt die vertalen in je werk. Dit betekent dat je altijd uitgaat van iemands mogelijkheden en daarbij aansluit
 • je bent bereid onregelmatig te werken, je draait dag-, avond- en slaapdiensten


Wat hebben wij jou te bieden?
 • een contract voor onbepaalde tijd voor het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen
 • een brutosalaris tussen €2672 en €3606 per maand op basis van 36 uur (schaal 40 CAO GHZ)
 • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets
 • onregelmatigheidstoeslag op doordeweekse dagen vanaf 20:00u en in de weekenden (CAO GHZ)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • opbouw van balans-uren
 • 8% vakantiegeld
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis


Solliciteren

Geïnteresseerd? We zien je reactie graag tegemoet. Na je sollicitatie ontvang je een afspraaklink om een gesprek met onze Recruitment Partner Simone in te plannen. Kun je door drukte pas na een paar dagen een afspraak maken? Neem dan gerust eerder contact met ons op! Onze Recruitment partners zijn bereikbaar via recruitment@cello-zorg.nl of op 088-3453022.

Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Stichting Land van Horne

Beweegagoog

Weert
16 - 20 uur
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Medewerker welzijn-zorg

Raamsdonksveer
50 - Oproep / flex uur