Verzorgende IG (avonduren)

Het lijkt soms wel toveren: binnen een paar minuten zorgen dat de cliënt de rest van de dag weer op een goede manier door kan komen. Behalve de noodzakelijke (zorg)handelingen ook aandacht voor de mens: een kleine peptalk en een hart onder de riem.

Ben jij 's avonds op je best en daarom op zoek naar een baan waarbij je iedere ochtend vrij bent en enkel in de avonden gaat werken?

Zo maak jij dagelijks het verschil
De functie van verzorgende IG bij TWB, Thuiszorg West-Brabant is veel meer dan alleen wijkroutes rijden! Je werkt zelfstandig achter de voordeur bij jouw cliënt. Elke cliënt heeft zijn eigen verhaal en ieder mens is verschillend, dat maakt jouw werk bijzonder. Je ondersteunt jouw cliënten bij hun dagelijkse verzorging en verpleging. Je verricht verpleegtechnische handelingen zoals bijvoorbeeld wondzorg, het toedienen van sondevoeding, stomaverzorging en injecteren. Je signaleert en rapporteert afwijkende situaties en trekt aan de bel bij collega's indien dit nodig is. Je bent naast zorgverlener ook een teamspeler. Je hebt aandacht voor de kleine dingen en daarbij kijk je verder dan alleen het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Als collega's vragen hebben tijdens hun route dan kunnen zij jou daarvoor benaderen. Door je brede kennis en bekwaamheid ben je van de laatste ontwikkelingen op de hoogte en weet je een perfecte vertaalslag te maken van het zorgplan naar de wensen en behoeften van je cliënt. Met jouw ondersteuning blijven zij langer wonen in hun vertrouwde thuisomgeving.

Uniek in deze functie is dat je jouw functie verder kunt verbreden met een extra rol. Een rol die aansluit bij jouw wensen, behoeften en kwaliteiten. Vind je het leuk om leerlingen te begeleiden? Dan kun je werkbegeleider worden. Heb je meer met plannen? Dan kun je in aanmerking komen voor de rol van teamplanner. Ook specialiseren behoort tot de mogelijkheden, zoals aandachtsvelder wondzorg.

Wil je meer weten over de functie van verzorgende IG? Onze collega's nemen je graag mee in de functie van verzorgende IG bij TWB: https://www.youtube.com/watch?v=JSCiQWbd1Rk&t=20s

Doorgroeimogelijkheden
Binnen TWB staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Als verzorgende IG zijn er volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Samen met je leidinggevende wordt er gekeken naar jouw behoefte. Zo kun je doorgroeien naar de functie van verpleegkundige, of zelfs wijkverpleegkundige door middel van een praktijkgerichte opleiding. Of wil jij je juist ontwikkelen op persoonlijk vlak? Ook daar ondersteunen wij jou bij. Jij hebt je ontwikkeling zelf in de hand!

Wij bieden jou
  • een uitdagende en verantwoordelijke baan bij een vooruitstrevende thuiszorgorganisatie
  • afwisselend werk; iedere dag en iedere cliënt/zorgvraag is anders
  • werk in een klein team waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd
  • vrije ochtenden! Een werkrooster waarbij je in de avonden staat ingepland
  • contracturen afgestemd op jouw beschikbaarheid
  • een salaris inschaling in FWG 40. Dit is een salaris van 2.695 euro tot 3.502 euro op basis van een 36-urige werkweek
  • de mogelijkheid om vakinhoudelijke scholingen te volgen die vanuit de organisatie worden gefaciliteerd
  • goede reiskostenvergoeding en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Wij vragen van jou
  • Naast uiteraard een zorgdiploma vooral een hart voor de thuiszorg!

Contact

Sabine Bakx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Dichterbij

Begeleiders het Reut, Berghem

Berghem/Oss
8 - 36 uur
Glorieuxpark

Verzorgende (IG) - Huize Glorieux - uren in overleg

Eindhoven
In overleg
Neos

Verzorgende IG Bijzondere Doelgroepen

Eindhoven
16 - 32 uur