POS medewerker / Anesthesie medewerker

36 uur
‘s-Hertogenbosch

Ben jij op zoek naar een afwisselende werkplek waarbij jij deze combifunctie verder vorm gaat geven? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?
Je komt te werken bij het Operatiecentrum. Het Operatiecentrum beschikt over 16 hypermoderne operatiekamers en 63 zogenaamde holding- en recoverybedden waar patiënten voorbereid worden op hun operatie en na de operatie worden opgevangen. Daarnaast beschikt het Operatiecentrum over een 24 uurs recovery, waar patiënten maximaal 24 uur bewaakt worden. De diversiteit aan geboden zorg en ingrepen biedt onze medewerkers afwisseling en doorgroeimogelijkheden.

Voor deze functie kom je te werken binnen de POS & Intake. Deze afdeling is binnen het Operatiecentrum gepositioneerd, echter vinden de werkzaamheden op een eigen afdeling in het JBZ plaats. Bij de POS & Intake coördineren de medewerkers een gedeelte van de klinische operatieve patiënten logistiek. De POS & Intake bestaat uit ca. 26 collega’s (o.a. intake verpleegkundigen, POS medewerkers en administratief medewerkers).

Wat ga je doen?
Je wordt in deze functie ingezet als POS medewerker en Anesthesiemedewerker.
Als POS medewerker (circa 2 dagen per week) verricht je de volgende werkzaamheden:
 • Je verzamelt gegevens over de patiënt door middel van verpleegkundige en medische anamnese, geprotocolleerd lichamelijk onderzoek en relevante diagnostiek;
 • Je schat het anesthesierisico in en geeft een anesthesieadvies voor de operatie;
 • Je licht de patiënt in over anesthesie, diagnostiek en perioperatieve behandelingen, inclusief medicatie;
 • Je levert een bijdrage aan de kennis– en deskundigheidsbevordering en kwaliteitszorg van onze afdeling.

Als Anesthesiemedewerker verricht je de volgende werkzaamheden:
 • Je verleent ondersteuning aan de anesthesist bij zijn werkzaamheden vóór, tijdens en na het toepassen van een plaatselijke, algehele anesthesietechniek of -behandeling;
 • Je draagt zorg voor de anesthesiologische apparatuur en bent voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de zorg van de patiënt tijdens het gehele operatieproces. Daarbij ben je bedachtzaam welke complicaties kunnen optreden tijdens een operatie;
 • Je begeleidt nieuwe medewerkers en anesthesiemedewerkers die in opleiding zijn.

Wat vragen wij?
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot Anesthesiemedewerker en POS medewerker;
 • Je kunt goed observeren, analyseren en rapporteren. Als er bevindingen uit voortkomen, neem je proactief het initiatief om deze te bespreken en actie te ondernemen;
 • Je hebt talent voor het luisteren naar de patiënt en kan je uitstekend inleven in hun situatie. Daarbij beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent bevlogen in het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het bijhouden van vakinhoudelijke ontwikkelingen;
 • Je bent een gemotiveerde en enthousiaste teamplayer die zelfstandig binnen beide teams kan werken. Daarnaast durf je ook feedback te geven en te ontvangen binnen de teams.

Wat bieden wij jou?
 • Een contract voor onbepaald tijd / Een jaarcontract voor 36 uur per week;
 • Inschaling in FWG 55, conform CAO ziekenhuizen tussen de €3.434, - en €4.842 - bruto per maand (op basis van 36u per week); Let op: in juni 2024 komt hier 5% loonsverhoging bovenop vanuit onze CAO.
 • Een KM vergoeding voor woon-werkverkeer of;
 • 85% vergoeding voor het reizen met het OV (trein of bus);
 • Een leuke aanvulling voor het reizen met de fiets;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden regelmatig bijscholing aan, omdat dit noodzakelijk is gezien de voortdurende innovatie in apparatuur en anesthesiologische technieken.

Interesse in deze vacature?
Wij komen graag met jou in gesprek! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Toine Hendriks (Unithoofd POS/Intake en Pijnbestrijding) op telefoonnummer 073-553 6007 of met Jeroen Veldhuis (Unithoofd Anesthesie Recovery en Sedatie), op telefoonnummer 073-553 7673. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met Team Recruitment via telefoonnummer 073-553 8675.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. Onderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentiecheck bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam bent geweest, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit. De referentiecheck voeren we pas uit ná een positief aannamegesprek en toestemming van jou.

Recente vacatures

GGz Breburg

APH Triagist GGz

Tilburg
16 - 36 uur
Anna Zorggroep

Oncologieverpleegkundige

Geldrop
In overleg