zoekt een

Verzorgende IG | PG | Uren in overleg

'Alle bewoners van de Heegt ken ik bij naam. De huiselijke en kleinschalige sfeer maakt dat ik me elke dag thuis voel op mijn werk. De speciale band die ik met de bewoners heb, maakt mijn werk extra bijzonder.'

- Verzorgende IG van de Heegt.

Wat wordt jouw werkplek?Onze locatie De Heegt ligt aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Geffen. De Heegt is recent gerenoveerd en geheel gemoderniseerd. Een prachtige locatie die ondanks het kleinschalige karakter, toch ruim opgezet is.

De Heegt kenmerkt zich als kleinschalig en staat midden in de gemeenschap. De dorpsbewoners zijn betrokken en veel van hen werken als vrijwilliger op deze locatie.

De somatische afdeling ligt op de eerste verdieping van het kleine complex. Er wonen 12 bewoners op deze afdeling die elk hun eigen appartement hebben met badkamer een keukenblokje. De appartementen zijn ruim opgezet en ingericht met de eigen spulletjes om het thuisgevoel vast te kunnen blijven houden.

In de grote gezamenlijke woonkamer worden vaak activiteiten georganiseerd en er is in de ochtenden een huiskamer-medewerker aanwezig die ook begeleidt bij eetmomenten. Er is een grote open en moderne keuken met kookeiland waar gekookt wordt voor de bewoners en waar gezamenlijk gegeten wordt.

Uniek
Wat werken op de Heegt zo enorm uniek maakt? Dat je als medewerker écht de tijd krijgt voor de bewoners. Je doet niet alleen de verpleegtechnische handelingen en de verzorging maar je hebt ruim de tijd om ook aandacht te besteden aan het welzijn van de 12 bewoners op de psychogeriatrische afdeling. niet rennen van de ene bewoner naar de andere maar tijd kunnen maken voor een praatje, de bewoner en familie leren kennen en iets extra's mogen betekenen voor de bewoners. Dát is wat jouw werk op de Heegt niet alleen uniek maar vooral bijzonder maakt.

Wil je meer weten over deze fijne locatie? Volg ze dan op Facebook!

Is deze locatie helemaal aan jou besteed maar werk je tóch liever met bewoners op een somatische afdeling? Ook dát kan! Klik voor deze vacature dan hier.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Binnen ons gezellige team waar humor niet ontbreekt, bieden we jou een vertrouwde en veilige werkomgeving. Zo heb je de gelegenheid om optimaal met collega´s te sparren en vol vertrouwen jouw werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.
Daarnaast krijg je:
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FWG 35: minimaal € 2.467,- en maximaal € 3.256,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma Verzorgende IG. Ook met een MDGO-VZ, verzorgende C mag je reageren op deze vacature. Als je geschikt bent, kunnen wij jou helpen om weer bevoegd en bekwaam te worden voor dit werk. Verder:
 • Ben je tactvol en hulpvaardig;
 • Heb je inlevingsvermogen en weet je cliënten te stimuleren en motiveren tot zelfzorg;
 • Kun je zelfstandig werken en weet je een fijne sfeer te creëren;
 • Ben je alert en herkent (klinische) bijzonderheden bij cliënten;
 • Heb je vooral zin om in deze mooie locatie echt iets bij te kunnen dragen aan het welbevinden van onze bewoners!

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;
 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Merel Breumelhof via 06 16 16 21 77. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met teammanager Miranda van der Leest via 06 58 79 28 22.

#LI-MB1

Recente vacatures

Valkenhof

Verzorgende IG PG en Somatiek

Valkenswaard
In overleg
Laverhof

Zorgondersteuner - Somatiek Uden

Uden
20 - 24 uur