zoekt een

MBO verpleegkundige in de wijk

Wij zoeken een teamplayer die niet bang is voor een beetje avontuur. Iemand die flexibel is, initiatief toont en altijd gaat voor de beste zorg. Heb jij een mbo-verpleegkunde diploma op zak? Dan willen wij jou heel graag ontmoeten!

Dan is dit iets voor jou!
Wijkteam Etten-Leur zoekt een MBO verpleegkundige. Bij Thebe krijg je de kans om zelfstandig én in teamverband te werken, waarbij je persoonsgerichte zorg biedt die écht telt. Jij bent het zonnetje in huis, die cliënten ondersteunt om zoveel mogelijk hun eigen leven te leiden. Elke dag is anders, elke ontmoeting waardevol. Kortom, een baan waarin je ertoe doet!

Meer weten over de buurtteams in Etten-Leur? Kijk dan hier: Buurtteam Etten-Leur centrum, Buurtteam Etten-Leur Noord en Buurtteam Etten-Leur Zuid.

Jouw werkdag
In dit team ga je eropuit, de wijk in, coördineer jij de zorg voor je eigen cliënten, met alledaagse taken, het uitvoeren van medische handelingen en het bieden van een luisterend oor.

Je bent hét aanspreekpunt en durft zelfstandig te handelen. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan onze mensgerichte zorg. Ja, met jouw goede zorg en betrokkenheid maak jij het verschil voor cliënten. Dat maakt werken bij Thebe zo prettig.

‘Het verbinden van mensen: cliënten, collega’s, het netwerk en vrijwilligers, is het leukste aan mijn werk als wijkverpleegkundige. Bij Thebe krijg je als medewerker veel ruimte. Je kunt er je eigen touch aan geven en dat geeft net dat extraatje waardoor de kwaliteit van zorg omhooggaat.’
Angelique is wijkverpleegkundige en werkt al bijna 15 jaar als bij ThebeOver jou
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
 • Uren in overleg.
 • Je bent flexibel en houdt van afwisseling.
 • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend en initiatiefrijk.
 • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige mbo-niveau 4.
 • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.695,33 - max. € 3.848.27. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? check deze link; MBO Verpleegkundige of neem contact op met Nicky de Wit, telnr 06-20923617, Liesbeth Mul, telnr.06-46725188 of Thomas Martin, telnr. 06-26082046.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige

Schijndel
24 - 32 uur
Sint Anna

Verpleegkundige ouderenzorg

Boxmeer
16 - 32 uur