zoekt een

Coördinerend Verzorgende IG in de wijk Etten-Leur

Wil jij een verschil maken in de levens van onze cliënten? Ben jij een zorgprofessional die ervan geniet om cliënten in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Dan is dit iets voor jou!
Als Coördinerend Verzorgende IG bij Thebe, werk je nauw samen me je collega's van je team in Etten-Leur om hoogwaardige zorg te leveren aan onze cliënten in de wijk. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het coördineren van de dagelijkse zorgactiviteiten, maar ook voor het aansturen van een team van zorgprofessionals.

In deze rol sta jij garant voor de hoogste kwaliteit van zorg, waarbij je elke cliënt behandelt volgens de protocollen, richtlijnen en zorgplannen. Jouw aanpak is persoonsgericht, waarbij je de individuele behoeften en voorkeuren van elke cliënt centraal stelt.

Daarnaast ben jij sterk in communicatie en samenwerking. Je werkt zij aan zij met collega's, andere zorgprofessionals en externe partijen om de beste zorgresultaten te bereiken. Jouw sterke communicatieve vaardigheden en jouw vermogen om als team te werken, zijn van onschatbare waarde in deze rol.

Het plannen en organiseren van zorg is ook een van jouw kerntaken. Je zorgt ervoor dat de zorg voor onze cliënten goed gestructureerd is en past je flexibel aan aan veranderende omstandigheden.

Maar wat jou echt onderscheidt, is jouw empathie en betrokkenheid. Je bouwt een persoonlijke band op met elke cliënt, waarbij je niet alleen medische ondersteuning biedt, maar ook een luisterend oor bent voor hun emotionele behoeften. In elke interactie streef je ernaar een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin onze cliënten zich gehoord en verzorgd voelen.

Jouw werkdag
 • Je verleent hoogwaardige zorg aan onze cliënten in de wijk, waarbij je de zelfredzaamheid van de cliënt stimuleert en de eigen kracht versterkt.
 • Als sleutelfiguur in ons team coördineer je zorgprocessen en waarborg je een hoog niveau van zorgkwaliteit voor onze cliënten.
 • Je bent het aanspreekpunt voor onze cliënten en hun familieleden, waarbij je een luisterend oor biedt en hun behoeften centraal stelt.
 • Samen met je collega's werk je aan het creëren van een positieve werkomgeving waarin onze cliënten de best mogelijke zorg ontvangen.

Meer weten over de buurtteams in Etten-Leur? Klik dan hier voor: Buurtteam Etten-Leur Centrum, Buurtteam Etten-Leur Noord en Buurtteam Etten-Leur Zuid.

‘Elke dag is anders. In samenspraak met je collega’s en de client kijken wat nodig is om verder te kunnen, op een positieve manier. Samen met mensen ergens naar toe werken, ook al is het soms moeilijk, geeft mij voldoening.
Het leukste werk van de wereld!’
Manon, werkt 4 ½ jaar als wijkverpleegkundige bij ThebeOver jou
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent hulpvaardig, klantvriendelijk, flexibel
 • Je weet om te gaan om onverwachte situaties.
 • Je kunt je goed inleven in een ander.
 • Je bent een gediplomeerde Verzorgende 3 IG met ervaring en affiniteit in ouderenzorg. Ook voorlopende opleidingen van de huidige diplomering volstaan (zoals het diploma MDGO VZ of MDGO Ziekenverzorgende (zonder deelkwalificatie 304) of gelijkwaardig. Je kunt je dan op laten leiden tot Verzorgende IG.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.536,95 - max. € 3.502,58. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? check deze info; Verzorgende IG (werkenbijthebe.nl) of neem dan contact op met Nicky de Wit, telnr 06-20923617, Liesbeth Mul, telnr.06-46725188 of Thomas Martin, telnr. 06-26082046.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur