Basispsycholoog die wil ontwikkelen naar Gz-psycholoog op de eigen werkplek

Silver is sinds april 2023 geaccrediteerd als opleidingsinstituut voor de GZ-opleiding. Wij werken samen met andere organisaties waar opleidelingen werkzaam zijn, om deze opleiding vorm te geven en verder te ontwikkelen.

 

Binnen onze praktijk is ruimte voor enthousiaste basispsychologen die de wens en bereidheid hebben zich intensief in te zetten om een flinke ontwikkeling door te maken tot GZ-psycholoog. Wij zien echter dat veel psychologen die al een werkplek hebben, eigenlijk tevreden zijn op hun eigen werkplek, maar daar te weinig mogelijkheden zijn om opleiding tot GZ-psycholoog te volgen. En ze daarom op zoek gaan naar een andere werkplek, om de opleiding te kunnen volgen. Mocht dit voor jou gelden, dan is het mogelijk om je werkgever te wijzen op mogelijkheden om via ons de opleiding te volgen. Silver heeft wellicht meer mogelijkheden om deze opleiding te volgen dan andere opleidingsinstellingen op dit moment kunnen bieden. 

 

Onze opleiding verschilt van andere opleidingen in het feit dat het om een 4-jarig opleidingstraject gaat.  Hiermee wordt meer ruimte gegeven om privé en werk te kunnen combineren, waardoor ook therapeuten die in deeltijd willen werken, de opleiding kunnen volgen. Hiermee wordt ook voorkomen dat therapeuten zich tijdens het opleidingstraject overvraagd voelen, wat op dit moment in andere opleidingen nog regelmatig voorkomt. 

Dit maakt het voor werkgevers ook beter mogelijk om ongesubsidieerd een opleidingsplaats aan te kunnen bieden en voor opleideling of werkgever om de kosten over langere tijd te verspreiden, zodat dit makkelijker financieel haalbaar is. 

 

Mocht je interesse hebben om te kijken naar mogelijkheden voor een GZ-opleiding in de organisatie waar je nu werkzaam bent, overleg dan even met je werkgever of deze hier belangstelling voor heeft. In dat geval kan je werkgever contact met ons opnemen om vrijblijvend hiernaar te kijken. Dat hoeft niet in de regio te zijn waar Silver gelocaliseerd is. De opleidings- en trainingsdagen kunnen plaatsvinden op verschillende locaties in het land.

 

 Mocht je meer willen weten over het werken in onze praktijk, kijk dan even naar onze andere vacatures. Werken bij LumoGGZ kan in Bergen op Zoom en bij Silver in Tilburg, Breda, Rotterdam, Leiden, Hoofddorp, Badhoevedorp en Zeist. 

Reageren op de vacature kan door je sollicitatie te versturen naar sollicitatie@silverpsychologie.nl.

 

 

 

 

 

 

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Alphen aan Den Rijn
24 - 32 uur
tanteLouise

GZ-psycholoog

Bergen op Zoom
16 - 36 uur
impegno

Orthopedagoog-generalist

Eindhoven
20 - 24 uur