Coördinerend verpleegkundige /verpleegkundig casemanager (FACT Vught e.o.)

Wat je doet

Als coördinerend verpleegkundige/ verpleegkundig casemanager, ondersteun je cliënten bij het oplossen van en leert hen omgaan met, problemen en verstoringen in het functioneren in wisselwerking met de sociale omgeving. Als verpleegkundige heb je een veelzijdige rol. Je draagt verantwoordelijkheid voor je eigen caseload en hebt veel vrijheid in je werk. Je biedt herstelondersteunende zorg en monitort de (psychische) gezondheid. Je bent gericht op kwaliteit en hebt hart voor mensen met Ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA). Voor deze functie is het van belang dat je communicatief vaardig bent, en gemakkelijk contact legt met cliënten. Ook heb je in deze functie veel contact met samenwerkingspartners in-en extern. Als ontwikkelingsgerichte organisatie bieden we je veel scholings en opleidingsmogelijkheden. Kortom; ben jij op zoek naar een zeer gevarieerde, uitdagende functie in multidisciplinair team? Dan maken we graag kennis met je!

Waar je komt te werken
De vacature ontstaat bij het team van FACT Vught en omgeving. FACT betekent Flexible Assertive Community Treatment.
Bij het wijkgericht werken volgens FACT kunnen cliënten een beroep doen op een multidisciplinair team van hulpverleners waarbij de intensiteit van zorg per dag kan wisselen, al naargelang de behoefte. De wijkgerichte benadering richt zich op cliënten met ernstige psychische aandoeningen zoals schizofrenie, psychotische of bipolaire stoornis. Dit zijn aandoeningen waarbij het een hele tijd goed kan gaan met een cliënt, maar ook plotseling een terugval kan ontstaan. Onze hulpverleners passen de zorg dan direct aan en komen zo nodig vaker langs.

Wat wij van je vragen
Per direct zoeken we een bevlogen, zelfstandig werkende HBO-verpleegkundige! Je bent nauwgezet, je hebt goede sociale- en schriftelijke vaardigheden, je bent iemand die graag samenwerkt en die er voldoening uit haalt om alles voor het team en de cliënten zo goed als mogelijk te regelen. Heb je zin in deze veelzijdige functie dan komen we graag in contact met jou!
  • Een afgeronde hbo-opleiding verpleegkunde (BIG registratie);
  • Je beschikt over ervaring als verpleegkundige binnen de GGZ;
  • Bij voorkeur beschik je over ervaring binnen de verslavingszorg;
  • Je bent iemand die gemakkelijk contact maakt met zowel cliënten, behandelaren en externe ketenpartners.

Wat kunnen wij je bieden
  • Inschaling binnen cao-ggz binnen FWG 50 (€3218-€4263 – per 01-01-2024);
  • Een overeenkomst voor 24-36 uur per week voor bepaalde tijd, met de intentie om die om te zetten naar onbepaalde tijd;
  • Een inspirerende en professionele, maar ook gezellige werkomgeving, waar je in de gelegenheid bent om je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling;
  • Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je;
  • E-learnings en een breed aanbod aan opleidingen en trainingen;
  • FiscFree; dit geeft de mogelijkheid om producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel te kopen.

Solliciteren en meer weten
Interesse? Stuur jouw CV en motivatie in via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!

Heb je inhoudelijke vragen over de functie of het team? Neem dan contact op met: Meg van de Ven (Manager Zorg), m.vande.ven@reiniervanarkel.nl.

Reageren op deze vacature is mogelijk tot en met: zondag 31 december 2023.

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'.

Contact

Meg van de Ven
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures