Contextueel Therapeut | 24-36 uur | Deurne

Pactum in Deurne zoekt een gedreven Contextueel Therapeut die ons dynamische en hechte team komt versterken. Als onderdeel van VIGO, zet je jouw expertise in om belangrijke familiebanden te herstellen en te versterken. Wij bieden een omgeving waar humor, gezelligheid en professionele groei hand in hand gaan, en waar zowel de zorg voor onze cliënten als voor elkaar centraal staat. Ben jij opgeleid in contextuele of systeemtherapie en klaar om een significante impact te maken in het leven van jongeren en hun gezinnen? Join ons team en maak het verschil waar het écht telt.

Contextueel Therapeut

32-36 uur

Contactgegevens Lisanne Timmer Bellen: 0493-327555, WhatsApp: 06-21910542, email: werkenbijpactum@vigogroep.nlOver Pactum:

Bij Pactum, een trots onderdeel van VIGO, staat menselijke verbinding voorop. We erkennen de cruciale rol van familiebanden en de intergenerationele context in de ontwikkeling van onze jongeren. Als pioniers in contextuele therapie richten we ons op het herstellen en versterken van deze essentiële relaties.


Ons Team:

Bij Pactum is teamwork de basis van alles wat we doen. Wij zijn een hecht team dat niet alleen zorg draagt voor onze cliënten, maar ook voor elkaar. In onze samenwerking hechten we veel waarde aan openheid, het delen van ervaringen, en constructieve brainstormsessies. Regelmatige supervisie en teamvergaderingen, gevuld met humor en gezelligheid, vormen de kern van onze dagelijkse praktijk. Wij geloven dat het welzijn van ons team direct bijdraagt aan de kwaliteit van zorg die wij onze cliënten bieden.


Jouw Rol:

Als Contextueel Therapeut word je verwelkomd in een omgeving waar jouw visie, ervaring en expertise hoog in het vaandel staan. Je zult:

 • Contextuele therapieën uitvoeren onder supervisie van onze gedragswetenschapper.
 • Samenwerken met het behandelteam om de beste zorg te bieden aan kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen.
 • Het contextuele gedachtegoed uitdragen door trainingen en workshops te geven.
 • Zorgen voor nauwkeurige rapportage en registratie van behandelplannen en -processen.

Een Moment van Inzicht:

"Sam stelt met Duplo zijn familie op. Hij kiest ook een poppetje uit voor zijn vader en gooit deze vervolgens met een grote boog achter in de therapiekamer. “Hij hoort er niet bij” zegt hij boos. Aan het einde van de sessie ruimen we het materiaal op. Als de therapeut de doos wil dichtdoen zegt Sam: “Wacht even, mijn vader ligt nog achter in de kamer!” Hij haalt het poppetje op en legt het terug in de doos. Loyaliteit zit soms letterlijk in de hoek van de therapiekamer." 

Deze diepgaande momenten onderstrepen het belang van ons werk en de impact die we kunnen hebben op het leven van onze cliënten.

Vereisten

Wat heb je nodig om als Contextueel Therapeut bij Pactum te werken?

 • • Jij hebt een relevante HBO-opleiding, zoals Social Work, en bent opgeleid (of in opleiding voor) contextueel therapeut of systeemtherapeut.
 • Ervaring met complexe gezinssituaties en systeemproblematiek is gewenst.
 • Een geldige SKJ-registratie.
 • Kennis van de methode "Een Taal Erbij" is een pré.

Wat Pactum biedt

 • Gevarieerd en zinvol werk in een professionele en innovatieve werkomgeving.
 • Ruimte voor jouw inbreng en ideeën in een lerende organisatie die opleiding en ontwikkeling stimuleert.
 • Een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, met een langdurig samenwerkingsverband dat begint met een jaarcontract.
 • Toepassing van de CAO Jeugdzorg en indeling in schaal 10. Dit is volgens CAO 2023 bruto max €4973 op basis van 36 uur. 
 • Vakantiegeld, eindejaarsuitkering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Meer informatie en solliciteren

Is deze rol je op het lijf geschreven dan horen we graag van je! Maak dan je interesse kenbaar middels een schriftelijke motivatie inclusief CV. Solliciteer middels onderstaande button. 

Meer weten?

Recente vacatures

Stichting Loods

Activiteitenbegeleider

's-Hertogenbosch
20 - 28 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Medisch Maatschappelijk Werk

's-Hertogenbosch
20 - 24 uur
MEE De Meent Groep

Programmamanager

Tilburg
24 - 28 uur