zoekt een

Verzorgende (IG) - PG Schijndel

Verzorgende (IG) - PG Schijndel
24 - 36 uur

Laverhof biedt zorg en ondersteuning aan mensen die een beroep op ons doen. Dat doen we respectvol en met aandacht, samen met hun familie en vrienden, als onderdeel van de lokale gemeenschap. We blijven zien wat er wél kan. Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden die we bij Laverhof in huis hebben en blijven ontwikkelen, met al onze collega’s die we volop de ruimte bieden om te groeien. In hun vak en als mens. Zodat we elke dag de best mogelijke menswaardige zorg en ondersteuning bieden. Thuis of bij Laverhof, maar altijd dichtbij.

Dit ga je doen
Als verzorgende (IG) draag je zorg voor het verplegen, verzorgen, en begeleiden van cliënten, waarbij de cliënt de eigen regie behoudt en zijn naasten worden betrokken als gelijkwaardige partners in de ondersteuning en zorg.
 • Je onderzoekt de zorgvraag van de cliënt en stelt in samenspraak met de cliënt en andere professionals rondom de cliënt het zorgplan op of bij.
 • Je verleent zorg en begeleiding aan cliënten op basis van het zorgplan en stimuleert hierbij de zelfredzaamheid van cliënten.
 • Je verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen en ondersteunt cliënten waar nodig bij hun persoonlijke verzorging.
 • Je ondersteunt en informeert de cliënt en zijn/haar naasten, betrekt waar mogelijk het sociaal netwerk, creëert vertrouwen en stemt samen, met elkaar, af wat goede zorg is.
 • Je overziet de zorgverlening voor cliënten met een wisselende zorgvraag, stemt af met collega’s en stuurt bij waar nodig.

Dit breng jij mee
Om de genoemde zorg te kunnen leveren is het diploma verzorgende niveau 3 IG een voorwaarde*. Daarnaast heb je affiniteit met onze cliëntengroep en de bijbehorende (gedrags)problematiek, waardoor je zorgvuldig kunt omgaan met verschillende zorgsituaties.
 • Afhankelijk van het type afdeling waar je wilt werken kun je ook bij ons aan de slag met een afgeronde opleiding persoonlijk begeleider, woonbegeleider mmz niveau 3 of 4, social work etc. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen onze organisatie.

Dit bieden wij jou
 • Contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar.
 • Verschillende contracturen bespreekbaar, we luisteren graag naar jouw wensen en kijken samen naar de mogelijkheden.
 • Leuke arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, fietsplan en mobiel-devicesplan.
 • Een brutosalaris tussen de € 2.466,72 en € 3.256,53 o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 35), exclusief onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en 13e maand.
 • Volop ruimte voor beweging en ontwikkeling met ons ruime aanbod doelgroepgerichte scholing.

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Belangstelling?
We leren je graag kennen! Reageren kan via de sollicitatieknop. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kan contact worden opgenomen met Linda Verschueren, teammanager zorg, via 073-5443236 of linda.verschueren@laverhof.nl.

Contact

Linda Verschueren
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Comfor Zorg bv

Verzorgende IG

Bladel
16 - 32 uur
Annenborch

Verzorgende IG; flexibele werktijden mogelijk

Rosmalen
In overleg