GZ Psycholoog Klinisch

GZ Psycholoog Klinisch

32-36 uur

Wat ga je doen

 • Je voert diagnostiek, indicatiestelling en behandelingen op individueel niveau als in groepsverband en vindt het daarbij een uitdaging om de klachten van een cliënt uiteen te rafelen en de klacht te vertalen naar diagnose en van diagnose naar behandeling.
 • Je stelt doelgericht behandeltrajecten op en je treedt op als regiebehandelaar binnen het multidisciplinair team.
 • Je levert een proactieve bijdrage aan verbetering van de kwaliteit van de werkprocessen en deskundigheidsbevordering van medewerkers.
 • Je neemt deel aan het vakoverleg psychologen om het vakgebied door te ontwikkelen.
 • Je biedt werkbegeleiding en supervisie aan medewerkers die de opleiding tot GZ psycholoog volgen


Waar ga je werken
Wij zijn op zoek naar GZ Psycholoog voor de klinische afdelingen HIC (High en Intensive Care), MC (Medium Care) en DD (Dubbele Diagnose)

HIC een gesloten afdeling waar cliënten verblijven die naar aanleiding van een psychiatrische crisis zijn opgenomen. Dit kan vrijwillig of een opgelegde maatregel zijn. De gemiddelde opnameduur op de afdeling is 2 á 3 weken. Het eerste doel is de crisis te bezweren, zodat cliënten weer eigen regie kunnen hebben over hun herstelproces.

De afdeling Dubbele Diagnose (schelde 6) is een gesloten afdeling waar cliënten opgenomen en behandeld worden met een ernstige verslaving in combinatie met een psychiatrische stoornis. Er wordt gewerkt vanuit het IDDT principe, herstel gericht werken en we bieden ondersteuning om de cliënt terug in zijn kracht te zetten middels een intensief behandelprogramma. De gemiddelde opname duur is 3 tot 6 weken. Het streven is naar gehele abstinentie van middelen. Met een multidisciplinair team wordt in samenwerking met ambulante teams en ketenpartners gekeken hoe dit samen met de cliënt verwezenlijkt kan worden.

De afdeling Medium Care is een onderdeel van de spoedzorgketen binnen de Divisie klinisch. Er wordt nauw samengewerkt met de regioteams, de afdeling psychose, DD en HIC. Het biedt 8 klinische plaatsen/bedden.

Medium care is een gesloten afdeling waar cliënten opgenomen en behandeld worden. De afdeling is bedoeld voor cliënten die in de samenwerking zijn. Om een korte crisis te behandelen, verder te herstellen na een ernstige crisis of als time out. Er wordt gewerkt vanuit de herstelgerichte visie. De gemiddelde opname duur is 3 tot 8 weken. Met een multidisciplinair team wordt in samenwerking met ambulante teams en ketenpartners gekeken hoe dit samen met de cliënt verwezenlijkt kan worden. De cliëntenpopulatie bestaat uit verschillende doelgroepen. De leeftijd is tussen 18 en 65 jaar. De afdeling is geschikt voor cliënten waarvan de crisis enigszins is bedwongen en zij kunnen werken aan zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Zij kunnen terugvallen op de 24 uurs zorg van de afdeling. De herstelgerichte zorg staat binnen de behandeling voorop. Er wordt gewerkt met een therapieprogramma in groepsverband in een behandelklimaat met als uitgangspunten dat mensen een hulpvraag hebben. Er wordt toegewerkt naar zoveel mogelijk zelfredzaamheid en er wordt uitgegaan van eigen kracht.

Herstelgericht werken zien wij als het versterken van zelfredzaamheid, in plaats van hen de dingen uit handen te nemen. Eigen regie van de client staat centraal in de bijdrage die wij leveren aan het herstel en kwaliteit van leven van onze cliënten. Vanuit jouw rol voeg jij hierin veel waarde toe.

Wat vragen wij van jou

 • Je bent afgestudeerd als Psycholoog met BIG-registratie GZ-Psycholoog.
 • Je hebt een VGCT-lidmaatschap of bent bereid dit te behalen.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met psychiatrische en psychosociale problematiek.
 • Je hebt kennis van procedures en protocollen met betrekking tot het vakgebied en landelijke regelgeving en beschikt over goede verbale en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.


Wat bieden wij jou

 • Een salaris conform de cao GGZ (FWG 65) tussen € 4.108,- en € 6.264,- bpm op basis van 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van relevante werkervaring
 • In augustus 2024 ontvang je eenmalig 1% van het jaarsalaris en op 1 december vindt er een cao-salarisverhoging plaats van 4%
 • Een pensioenregeling bij PFZW waarbij de werkgever 50% inlegt.
 • 166 vakantie-uren en een (LFB) levensfasebudget van 35 uur o.b.v. een fulltime dienstverband
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Ruil b.v. uit tegen een abonnement op de sportschool, lidmaatschap of een fiets
 • Balansbudget van € 500 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof)
 • Reiskostenvergoeding, zelfs als je dichtbij woont of lekker met de fiets naar het werk komt
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities.
 • 1 x in de 5 jaar een vrijblijvend loopbaan of coachgesprek
 • De mogelijkheid om tijdens jouw loopbaan op verschillende afdelingen en met verschillende doelgroepen te werken.
 • Onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz
 • Direct een vaste aanstelling


Enthousiast? Solliciteer dan direct.
Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wilt werken?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contact

Hanneke Boulogne
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

St. Elisabeth Roosendaal

(GZ-)Psycholoog

Roosendaal
24 - 32 uur
Thebe

Klinisch Neuropsycholoog

Breda
16 - 36 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST Therapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur