Generalistisch hulpverlener - Onderzoek jeugd

Wij zijn op zoek naar een Generalistisch hulpverlener met het aandachtsgebied onderzoek jeugd voor 24-36 uur per week.

Bij IMW Regio Tilburg maak je het verschil!
Je komt te werken vanuit IMW regio Tilburg binnen de Toegang Tilburg [1], beide een warme betrokken organisaties met veel ruimte voor ontwikkeling en een grote mate van professionele autonomie.

Ben je goed in het onderzoeken wat een client nodig heeft?

Sta je sterk in je schoenen?

Heb je het lef om een moeilijk gesprek te voeren?

Kun je in de hectiek het overzicht bewaren?

Ben je kritisch en heb je een goed reflecterend vermogen?

Dan zijn we op zoek naar jou!
Jij wil het verschil maken en écht iets betekenen voor de ander. Het liefst doe je dat natuurlijk in een uitdagende werkomgeving met voldoende afwisseling, leuke collega’s en groeimogelijkheden. Een plek waar iedereen zich thuis kan voelen, dat kan bij het IMW.

Werken bij IMW is allesbehalve saai. Wij bieden een collegiale werkomgeving, met veel ruimte voor zelfstandigheid, persoonlijke ontwikkeling, flexibiliteit en kansen om door te groeien, binnen een informele werksfeer. Zelf je koers bepalen: dát vinden wij belangrijk voor medewerker én klant. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om mee te doen in de maatschappij. Dat is het verschil dat jij kan maken.

Wat je gaat doen als Generalistisch Hulpverlener:
Samen met de partners in de Toegang Tilburg [1], werk je overstijgend, wijkgericht en multidisciplinair aan uiteenlopende casussen met hulpvragen rondom jeugd en gezinsproblematiek, financiën, opvoeding, huiselijk geweld en psychosociale problematiek. Binnen de Jeugdwet maak je een heldere analyse van de hulpvraag, ontdek je de vraag achter de vraag, stel je samen met de klant (en zijn netwerk) een plan van aanpak met concrete resultaten op en ga je op zoek naar de juiste vorm van ondersteuning. In de meeste gevallen kan jij die hulp vanuit kennis en ervaring zelf bieden. Is er gespecialiseerde zorg nodig? Dan kun je de klant met een beschikking doorverwijzen naar een (gecontracteerde) zorgaanbieder.

Over jou: 
- Jij hebt een relevant afgerond HBO diploma, een geldig VOG, jij bent SKJ geregistreerd (of bent hiertoe bereid) en hebt enkele jaren relevante werkervaring.
- Je hebt kennis en affiniteit met de Jeugdwet, de do’s en dont’s binnen de privacywet en trajecten voor beschikkingen.

- Je bezit een brede kijk om uiteenlopende ondersteuningsvragen te onderzoeken.
- Je hebt overtuigingskracht, je neemt duidelijk een standpunt in en kunt je keuzes en beslissingen onderbouwen en verantwoorden.
- Naast uitstekende gespreksvaardigheden bezit je ook schriftelijke vaardigheden voor heldere rapportage en registratie.
- Je bent vaardig in het plannen en organiseren.
- Je bent vaardig in het technisch voorzitten van overleggen en je hebt een helicopterview
- Je hebt een flexibele houding, gaat outreachend te werk en bent sterk samenwerkingsgericht binnen de keten rondom veiligheid. Grenzen en kaders kun én durf je aan te geven.
- Je bent in staat aan te sluiten bij de cliënt en stimuleert daarbij eigen kracht en de verantwoordelijkheid van de cliënt.

Dit bieden we jou: 
- We streven naar een werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Een diversiteit aan ervaringen, achtergronden en talenten in teams waarin zorg voor elkaar en humor vanzelfsprekend zijn.
- Een prettige werksfeer waarin zorg voor elkaar en humor vanzelfsprekend zijn.
- Een in eerste instantie voor de duur van een jaar (met mogelijkheden op verlenging en een vaste aanstelling.)
- De functie is ingeschaald in schaal 8 volgens de CAO Sociaal Werk, met een maximum van € 4.547 (op basis van 36 uur).
- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuzebudget, loopbaanbudget voor scholing en flexibele werktijden.
- De mogelijkheid en faciliteiten om (deels) vanuit huis te werken.
- 4% loonsverhoging in juli 2024.


Waar wacht je nog op? 
Enthousiast? Mail je motivatiebrief met curriculum vitae o.v.v. ‘generalistisch hulpverlener, Onderzoek Jeugd’ naar sollicitatie@imwregiotilburg.nl. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Heb je nog vragen? Bel, mail of app dan met Malika Bellaghmouch: 0686810357/m.bellaghmouch@imwregiotilburg.nl

[1] De Toegang Tilburg is een samenwerking van de afdelingen Dienstverlening en Werk & Inkomen van de gemeente Tilburg, IMW, MEE en GGD Hart voor Brabant. Met ruim 300 professionals werken ze in de verschillende wijkteams en stedelijk team in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel.

Contact

Malika Bellaghmouch
Leidinggevende
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

MO Den Bosch

Maatschappelijk Werker Vrouwenopvang

Vught
24 - 32 uur
Leger des Heils W&G Zuidoost

Persoonlijk Begeleider Hbo | Sociaal Werker | Helmond

Helmond
24 - 32 uur