zoekt een

Verzorgende IG (Nachtdienst)

Ter uitbreiding van ons team in Huize Groot Waardijn in Tilburg zoeken wij twee collega's: Verzorgende IG voor 16 tot 24 uur per week. We zoeken iemand die beschikbaar is voor alle diensten en iemand specifiek voor in de nachtdiensten. Werken bij Compartijn betekent werken in een woonhuis waar de bewoner op nummer 1 staat. Klinkt interessant? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Verzorgende IG?
We hoeven jou niet te vertellen wat een verzorgende IG doet, maar bij ons doen we het net even anders: met meer aandacht en tijd voor onze bewoners. Er is veel aandacht voor het Leefplezier van onze bewoners. Elke dag is ook anders, omdat je de werkzaamheden afstemt op de behoefte van de individuele bewoner. Je bent uiteraard verantwoordelijk voor verpleegtechnische handelingen, de dagelijkse begeleiding van onze bewoners, ADL-zorg en aanverwante zorgtaken, maar het welzijn van onze bewoners staat voorop. We werken niet taakgericht, maar bewonersgericht. Als zorgprofessional krijg jij de tijd en ruimte om onze bewoners te leren kennen. We kijken naar iemands levensgeschiedenis, hobby’s, routines en persoonlijke behoeftes en stemmen daar onze zorg op af. Ook is er veel aandacht voor de familie en naasten van onze bewoners.

In de nachtdienst toon je zelfstandigheid en professionaliteit, maar je staat er nooit alleen voor. Als dat nodig is, staat het netwerk van ondersteunende zorgcentra paraat om jou te ondersteunen. Je kunt maximaal gemiddeld 20 uur per week in de nachtdienst werken.

Waar ga je werken?
Huize Groot Waardijn is gevestigd in een prachtige stadsvilla. In dit luxe, kleinschalige verzorgingshuis in Tilburg wonen ouderen die door dementie of een fysieke beperking niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. In ons verzorgingshuis wonen zowel alleenstaanden als echtparen. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal. Je komt te werken in een betrokken en gezellig team bestaande uit een serviceteam en een zorgteam. We stimuleren jou als medewerker om je te blijven ontwikkelen doormiddel van scholingen en trainingen. Binnen het team hangt er een informele sfeer met een sterk ‘wij-gevoel’. Als onze bewoners terugkijken op een fijne dag zijn wij van mening dat wij kwaliteit van zorg hebben geleverd.

Wat bieden wij?
Bij ons krijg je als zorgprofessional écht de ruimte voor persoonlijke en individuele aandacht voor onze bewoners. Daarnaast bieden wij:

  • Een salaris van max. € 3.256,53 per maand (o.b.v. een 36-urige werkweek, cao VVT, FWG 35) en een toeslag conform cao VVT als je op onregelmatige tijden werkt.
  • Vergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,23 netto per km met een max van 50 km enkele reis.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, goed pensioen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor de voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, mobiele telefoon of fitness-abonnement.
  • Talloze ontwikkelingsmogelijkheden. Wil je doorstuderen of een verdiepingsslag maken in je huidige werk? Wij bieden opleidingsmogelijkheden en kosteloze trainingen via ons GoodHabitz portaal.

Wie ben jij?
Liefdevolle en persoonlijke zorg verlenen is mensenwerk. Daarom vragen we een groot, warm hart voor ouderen met dementie. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

  • Je bent in het bezit van een mbo niveau 3 Verzorgende IG diploma.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel: het kan voorkomen dat je je werk alleen uit moet voeren.
  • Je bent 16 tot 24 uur per week beschikbaar voor alle diensten of specifiek de nachtdiensten. In overleg is het mogelijk om de nachtdiensten aan te vullen met dag- of avonddiensten.

Daarnaast heeft het onze voorkeur als je in de buurt van Tilburg woont. Hoe dichterbij, hoe prettiger voor jou én voor ons!

Hoe is de selectieprocedure?
Na ontvangst van jouw sollicitatie belt recruiter Maxime jou om jouw wensen te bespreken. Komen deze overeen met die van ons, dan volgt een kennismakingsgesprek met de leidinggevende op locatie. Uiteraard ga je ook een dienst meelopen. Ben je geschikt, dan doen we jou een voorstel en stellen we een arbeidsovereenkomst op die je kunt tekenen.

Solliciteer direct!
Eerst nog wat vragen of sparren over de functie van Verzorgende IG bij Compartijn in Tilburg? Bel recruiter Maxime op 0638994426 of mail naar recruitment@wonenbijseptember.nl. Meer informatie over de functie, onze organisatie of verhalen van collega’s? Kijk op www.deleukstezorgbaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.

Contact

Maxime Ditters
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur