zoekt een

Begeleider EMB

"Als ik verdrietig ben, troost jij mij dan? Als de anderen te veel geluid maken word ik onrustig, help jij mij dan naar mijn kamer? Geef jij mij een veilig gevoel, zodat ik mij thuis voel?"

Waar ga je werken?
Je werkt als begeleider bij een mooie nieuwbouwwoning op ons zorgpark in Druten. We gaan voor de beste zorg voor onze cliënten en we zoeken met elkaar naar de balans tussen ieders talent en toegevoegde waarde voor iedere individuele cliënt. We gaan voor samenwerken en dat doen we ook doordat we altijd samen werken in een vroege en late dienst.

Wie ga je helpen?
Gewoon leven. Dat willen we allemaal. Maar voor cliënten met een ernstige meervoudige verstandelijke beperking is dit niet altijd vanzelfsprekend. De cliënten functioneren op een laag niveau en kunnen gedeeltelijk zelf aangeven wat zij wel en niet kunnen. Je richt je als (persoonlijk) begeleider op het in stand houden van wat de cliënt zelf kan of zoekt naar mogelijkheden als iets niet meer lukt. Daarnaast kunnen er gedragsproblemen aanwezig zijn die passend zijn bij het lage functioneringsniveau.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Jouw manier van begeleiden zorgt ervoor dat de dag van de cliënt zo prettig mogelijk is. Door middel van het observeren van lichaamstaal speel je in op de vraag van de cliënt en stem je de juiste zorg en benadering af.

Jij ondersteunt het dagelijks leven van onze cliënten door jouw duidelijkheid en structuur. Jij verliest hun behoefte nooit uit het oog en zorgt samen met jouw collega’s voor een vertrouwde woonomgeving. Jij signaleert wat de cliënten daadwerkelijk nodig hebben. Samen met je team zorg je dat de cliënt zich veilig en op zijn plek voelt in een huiselijke omgeving. Je zorgt als persoonlijk begeleider dat alle zaken rondom de cliënten goed geregeld zijn. En je zorgt er ook voor dat jullie als team samenwerken en het beste bereiken voor de cliënt. Alle kleine stapjes zijn van invloed. Jij hebt daar oog voor! En dat maakt jou waardevol. Voor onze cliënten en voor jouw team.

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2672 euro en 3606 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als Begeleider EMB?

Bel, app of mail met Iris de Rijk (recruiter) op telefoonnummer:+31612051606 of e-mailadres: iris.de-rijk@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

#LI-ID1

Contact

Iris de Rijk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Wouw
20 - 24 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Contactverzorgende - PG

Eindhoven
12 - 32 uur
Stichting Land van Horne

Zorgondersteuner (in opleiding)

Someren
16 - 20 uur