zoekt een

Persoonlijk Begeleider Ambulant

Voor Zuid Oost Brabant zoeken we een enthousiaste Persoonlijk Begeleider Ambulant om deel uit te maken van onze dynamische en groeiende zorgorganisatie PGZ voor 24 uur! Ben jij de Persoonlijk Begeleider die wij zoeken?

Wat ga je doen?

Als Persoonlijk Begeleider Ambulant bij PGZ begeleid jij onze cliënten met een autismespectrum stoornis. Jij helpt ze met praktische doelen als leren omgaan met emoties en vertrouwen in eigen mogelijkheden. Je gaat uit van de kracht van elke cliënt en werkt volgens verschillende methodieken. Naast de begeleiding lever jij ook aan bijdrage aan het opstellen, evalueren en bijstellen van begeleidingsplannen en hebt hierover afstemming met betrokkenen, waaronder ook de gemeente. Dit doe je voor 24 uur in Zuid Oost Brabant.

Waar ga je werken?

Jij werkt met diverse cliënten op verschillende locaties in de omgeving van Waalre (Zuid Oost Brabant). Het is een klein, betrokken en persoonlijk team. Je werkt nauw samen met je collega begeleiders op dezelfde casussen en je werktijden zijn tussen 08:00 tot 20:00, waarbij je maximaal 3 avonden per week werkt.  Het kantoor bevind zich in Waalre waar jij gemiddeld één keer per zes tot acht weken komt voor overleg met je team. Je krijgt verder je eigen cliënten waardoor jij een goede band met ze kan opbouwen.

Wat bieden wij jou?

Werken in multidisciplinair en gemotiveerd team waar respect, begrip en eigenheid wordt gewaardeerd op de werkvloer. Daarnaast bieden wij:

  • Elke dag met plezier naar je werk te gaan.
  • Een maandsalaris van max. € 3.863 o.b.v. een 36-urige werkweek (cao GGZ, FG 45).
  • Reiskosten € 0,23 netto per km met een max van 50 km enkele reis.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, goed pensioen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor de voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, mobiele telefoon of fitness-abonnement.
  • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen of doorleren? Wij bieden jou volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden aan die aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden.

Wie ben jij?

Liefdevolle en persoonlijke zorg verlenen is mensenwerk. Daarom vragen we een groot, warm hart voor cliënten met autisme, psychiatrische of psychosociale problemen. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

  • Je hebt een diploma afgeronde hbo opleiding in de zorg en bent SKJ of BIG geregistreerd.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel: het kan voorkomen dat je je werk alleen uit moet voeren.
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar tussen 8:00 en 20:00 uur, waarbij je maximaal 3 avonden per week werkt.

Hoe is de selectieprocedure?

Na ontvangst van jouw sollicitatie belt recruiter Renée jou om jouw wensen te bespreken. Komen deze overeen met die van ons, dan volgt een kennismakingsgesprek met de leidinggevende op locatie. Uiteraard ga je ook een dienst meelopen. Ben je geschikt dan doen we jou een voorstel en maken een arbeidsovereenkomst die je kunt tekenen.

Solliciteer direct!
Eerst nog wat vragen of sparren over de functie van Persoonlijk Begeleider Ambulant bij PGZ? Bel recruiter Renée op 0640010309 of mail naar recruitment@pgz.nu

Meer informatie over de functie, onze organisatie of verhalen van collega’s? Kijk op  onze werken-bij website: www.deleukstezorgbaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure.

Contact

Renée Gerits
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur