zoekt een

Persoonlijk Begeleider

Als Persoonlijk Begeleider bij PGZ voor onze locatie Eindhoven werk jij op een woongroep voor jongeren tot 18 jaar met autisme, hechtingsproblematiek en gedragsstoornissen. Jij komt hun ondersteunen voor 24 tot 32 uur per week. Solliciteer snel en wordt ons nieuwste teamlid!

 

Wat ga je doen?

Als Persoonlijk Begeleider bij PGZ ondersteun en stimuleer jij de cliënt bij de praktische uitvoering van behandeldoelen zoals leren omgaan met emoties, vertrouwen in eigen mogelijkheden en het aanleren van sociale en praktische vaardigheden. Je gaat in je begeleiding uit van de eigen kracht van de cliënt en werkt hierbij volgens verschillende methodieken. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen, evalueren en bijstellen van begeleidingsplannen en hebt hierover afstemming met alle betrokkenen. Je doet leuke, zinvolle activiteiten met de jongeren en brengt hiermee niet alleen de jongeren, maar ook jezelf een dosis plezier! Dit doe jij tussen de 24 tot 32 uur per week op onze locatie in Eindhoven.

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een klein multidisciplinair team van gemotiveerde collega’s. Samenwerken vinden we belangrijk, we zijn één team. Er wordt regelmatig met elkaar gelachen. Dit maakt dat je deze pittige job goed kunt volhouden. Op onze locatie in Eindhoven zitten jongeren tot 18 jaar met autisme, hechtingproblematiek en gedragsstoornissen. Jij werkt in onregelmatige diensten waar de dag van 07:00 tot 14:30 uur is en de slaapdienst van 14:00/16:30 tot 07:00/08:00/10:00 uur. Eens in de  twee weken werk jij ook in het weekend.. Ook kan je ingezet worden voor individuele begeleiding of ondersteunende diensten en daarbij gaan de werktijden in overleg.

Wat bieden wij jou?

Werken in multidisciplinair en gemotiveerd team waar respect, begrip en eigenheid wordt gewaardeerd op de werkvloer. Daarnaast bieden wij:

  • Elke dag met plezier naar je werk te gaan.
  • Een maandsalaris van max. € 3.863,- o.b.v. een 36-urige werkweek (cao GGZ, FG 45) en onregelmatigheidstoeslag (ORT) volgens de CAO GGZ.
  • Reiskosten € 0,23 netto per km met een max van 50 km enkele reis.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, goed pensioen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor de voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, mobiele telefoon of fitness-abonnement.

Wie ben jij?

Liefdevolle en persoonlijke zorg verlenen is mensenwerk. Daarom vragen we een groot, warm hart voor cliënten met autisme, psychiatrische of psychosociale problemen. Daarnaast breng jij het volgende met je mee:

  • Je hebt een diploma op hbo niveau in de Zorg & Welzijn en een SKJ of BIG registratie..
  • Je brengt bij voorkeur enige jaren ervaring met de doelgroep mee.
  • Je bent 24 tot 32 uur beschikbaar voor de alle diensten, waarbij de dag van 07:00 tot 14:30 is en de slaapdienst van 14:00/16:30 tot 07:00/08:00/10:00 uur. Eens in de  twee weken werk jij ook in het weekend.
  • Je kunt een VOG aanleveren.

Hoe is de selectieprocedure?

Na ontvangst van jouw sollicitatie belt recruiter Renée jou om jouw wensen te bespreken. Komen deze overeen met die van ons, dan volgt een kennismakingsgesprek met de leidinggevende op locatie. Uiteraard ga je ook een dienst meelopen. Ben je geschikt dan doen we jou een voorstel en maken een arbeidsovereenkomst die je kunt tekenen.

Solliciteer direct!
Eerst nog wat vragen of sparren over de functie van Persoonlijk Begeleider bij PGZ ? Bel recruiter Renée op 0640010309 of mail naar recruitment@pgz.nu

Meer informatie over de functie, onze organisatie of verhalen van collega’s? Kijk op onze werken bij website www.deleukstezorgbaan.nl 

Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure. 

Contact

Renée Gerits
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
TremaKids

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Nieuwendijk
24 - 32 uur