zoekt een

Applicatiebeheerder sensorsystemen

We zijn op zoek naar een applicatiebeheerder sensorsystemen om ons team te versterken. In deze sleutelrol krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de optimalisatie van onze sensorapplicaties in de zorg, waardoor we de zorgervaring voor onze cliënten continu verbeteren. Ben jij de enthousiaste professional die klaar is voor een boeiende uitdaging in de dynamische wereld van de ouderenzorg? Lees dan verder en ontdek hoe jij een verschil kunt maken als applicatiebeheerder bij Avoord.

Wie ben jij?
Als toegewijde applicatiebeheerder in onze ouderenzorginstelling ben jij de sleutelfiguur voor het beheer, onderhoud en optimale werking van sensorapplicaties. Je coördineert vakkundig updates en nieuwe software-implementaties, biedt uitgebreide ondersteuning aan gebruikers, analyseert problemen doeltreffend en werkt naadloos samen met interne teams en externe leveranciers. Je speelt in op de behoefte en doelstellingen van Avoord door de samenwerking op te zoeken met verschillende disciplines en te weten wat er leeft in de organisatie. Kortom, jouw inzet draagt bij aan een efficiënte en hoogwaardige zorgomgeving.

Wat verwachten wij van je?

 • Kennis op MBO-4 niveau op het gebied van ICT-infrastructuur;
 • Ervaring met applicatiebeheer, bij voorkeur in de zorgsector;
 • Ervaring met sensorsystemen, bij voorkeur Zorgalarmering en IQ-messenger;
 • Goede communicatieve vaardigheden en klantgerichte houding;
 • Probleemoplossend vermogen en proactieve instelling;
 • Teamspeler met oog voor kwaliteit en efficiëntie.

Wat bieden wij?
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in schaal 45 met een salaris tussen € 2.695 en € 3.848 bruto per maand op basis van 36 uur per week, exacte inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Daar komt bij:

 • Een 13e maand;
 • Vakantiegeld 8%;
 • 30 vakantiedagen o.b.v. 36u;
 • Mobiele telefoon (zowel werk- als privégebruik) en laptop;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling.

Wie zijn wij?
Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert (tussen Breda en Roosendaal). Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Werken bij Avoord is werken bij een inspirerende zorgorganisatie die vooruit kijkt en luistert naar wat jij belangrijk vindt. Iedere dag geven medewerkers de beste zorg aan onze cliënten. We kennen een informele werksfeer met bevlogen collega’s die te omschrijven zijn als warm en betrokken. Onze medewerkers zijn ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

Word jij onze nieuwe collega? 
Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Bianca, Leonard of Gabrielle op telefoonnummer 076 – 532 5070 of via recruitment@avoord.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Recente vacatures

Amarant

Contractmanager ICT

Tilburg
32 - 36 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Klinisch Informaticus in een dynamisch ziekenhuis Den Bosch!

's-Hertogenbosch
In overleg
GGz Breburg

Medewerker Support en Beheer

Tilburg
32 - 36 uur