zoekt een

Verzorgende IG | Somatiek | Uren in overleg

Zorg waarbij mensen voorop staan: dat is ons streven. Mensen in kwetsbare situaties verdienen veiligheid, liefde, vakman/vrouw-schap en onze volle aandacht. Daarbij zijn familieleden, vrienden, buren en andere belangrijke mensen zeer welkom.

Wat ga je doen?
Jij maakt elke dag zo fijn mogelijk voor cliënten. Dat doe je door de juiste vragen te stellen; wat wilt u, wat kunt u zelf, wat heeft u van mij of anderen nodig? Je begeleidt, verzorgt en verpleegt, vooral bij dagelijkse dingen als wassen, aankleden en eten en drinken. Je houdt rekening met de gewoontes van de cliënten en zorgt dat ze zoveel mogelijk zelf de regie houden. Omdat je hen goed kent kun je de juiste sfeer creëren en voor een zinvolle dag zorgen. Bijvoorbeeld door het nieuws met ze te bespreken, te kletsen over vroeger of door samen te lachen om een leuk televisieprogramma.

Wil iemand eerder opstaan omdat hij een dagje uit gaat? Dan plannen we dat in. En drinkt de ene cliënt ’s avonds nog koffie in de gemeenschappelijke ruimte, terwijl de andere vroeg naar bed gaat om daar nog lekker wat televisie te kijken? Geen probleem. Cliënten zijn tenslotte thuis, en daar richten wij onze zorg op in. Jij bent hun steun en toeverlaat, op goede én slechte dagen. Want je komt ook voor uitdagingen te staan: iemand begeleiden tijdens ziekte of bij een naderend overlijden bijvoorbeeld. Ook dat vind je mooie zorg, ook al is de afloop verdrietig. Goede zorg en begeleiding, op praktisch en emotioneel vlak. Daar zet jij je voor in.

Hier ga je werken
Je komt te werken binnen onze gezellige locatie Katwijk. Woonzorgcentrum Katwijk ligt aan de rand van het centrum van Oss. In totaal wonen er 90 mensen verdeeld over 2 afdelingen. Hier van wonen 60 bewoners op de kleinschalig wonen afdeling en op de dementie afdelingen wonen 30 bewoners zelfstandig in een zorgappartement. De sfeer binnen Katwijk is gemoedelijk, er worden veel activiteiten georganiseerd. Vrijwilligers, familie, vrienden en buren zijn graag geziene gasten.

Er zijn twee zorgteams werkzaam binnen de zorgappartementen. Jij gaat werken in team 1 of 2, die zorgen voor bewoners die verzorgingshuis- of verpleeghuiszorg (somatiek) nodig hebben. Sommige collega’s zijn jonggediplomeerd en anderen heel ervaren. Je leeftijd of ervaring maakt dus niet uit.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FWG 35: minimaal € 2.467,- en maximaal € 3.256,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma niveau 3 Verzorgende IG, waarbij ervaring is gewenst.

Daarnaast:
 • Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel met oplettend vermogen;
 • Ben je zowel zelfstandig als sociaal waardoor je je verbaal goed kunt uitdrukken;
 • Heb je affiniteit met zorg voor mensen met dementie;
 • Weet je met moeilijk verstaanbaar gedrag om te gaan;
 • Ben je tactvol en hulpvaardig en kun je je goed inleven in bewoners;
 • Werk je graag samen binnen een zelf-organiserend team;
 • Durf je ook zelf beslissingen te nemen en hier zelfstandig naar te handelen.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;
 • Wil je liever eerst even contact, dan kun je met vragen over het vacature proces bellen of appen met recruiter Merel Breumelhof via 06 16 16 21 77. Of voor inhoudelijke vragen over de functie met teammanager Thea Hoeks via 06 51156737.

#LI-MB1

Recente vacatures

Valkenhof

Verzorgende IG PG en Somatiek

Valkenswaard
In overleg
Laverhof

Zorgondersteuner - Somatiek Uden

Uden
20 - 24 uur