zoekt een

Wijkverpleegkundige (HBOV) intramuraal

Wat ga je doen
Voor ons zorgcentrum in Mill zijn we zoekende naar een HBO verpleegkundige niveau 5/6.

Zorgcentrum Aldenhorst in Mill ligt op vijfhonderd meter van het dorpscentrum met winkels en een gezondheidscentrum. In het zorgcentrum wonen 85 mensen, met een lichamelijke zorgvraag en/of met cognitieve/regie problemen.
Half mei 2024 staat de start van de nieuwbouw gepland van ons nieuwe woon/zorgcomplex in Mill. Met veel trots tonen we hierbij (zie hier) een filmpje van dit nieuwe zorgcentrum, waar óók jij kan komen werken!. Wat extra leuk is dat we daarnaast gaan werken vanuit de sociotherapeutische leefmilieus. Het werken met leefmilieus helpt om met verschillende woonomgevingen beter aan te sluiten bij de behoeften en zorgvragen van de bewoners. Maar ook de medewerkers worden hierbij in hun kracht gezet.

Als HBO verpleegkundige werk je deels mee in de zorg en heb je een coördinerende en aansturende functie. Daarnaast houd je je actief bezig met verbetering van verpleeg- en werkprocessen. Knel- en verbeterpunten pak jij op projectmatige wijze aan door een concreet plan te maken, acties te formuleren en draagvlak te creëren. Je streeft daarbij naar verhoging van kwaliteit van zorg. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en collega's waarbij je initiatief neemt, coacht, inspireert en afstemt met andere disciplines en hulpverleners. Hiermee geef je vorm aan verpleegkundig leiderschap zowel op de afdeling als Zorgcentrum breed. Daarnaast zoek je ook de verbinding met de collega's in thuiszorg.

Spreekt bovenstaande jou aan, vind jij werkplezier belangrijk en werk je graag in een gezonde fysieke omgeving in een prettig team? Wij hopen snel met je kennis te maken! Ook HBO verpleegkundigen die binnenkort afstuderen nodigen we van harte uit om te solliciteren!

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Wat vragen we van jou?
 • Diploma HBO verpleegkundige en BIG geregistreerd;
 • Je bent een coördinator, coach, adviseur, indicatiesteller en een netwerker, dus niet zomaar een medewerker;
 • Je kunt zelfstandig werken in een team waar je samen alle werkzaamheden vervult;
 • Je neemt jouw collega’s op een natuurlijke wijze mee in het bieden van goede zorg;
 • Beroepshouding en sfeer zijn daarbij voor jou een belangrijk uitgangspunt;
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. De kosten die je maakt voor deze aanvraag mogen bij ons gedeclareerd worden.

Wat bieden we jou?
 • Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 50 van de cao VVT (minimaal € 3013,- / maximaal € 4371,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (bijna gelijk aan een 13de maand);
 • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
 • Een baan in een veelzijdige organisatie;
 • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een prettig en hecht team;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling. Pantein werkt met een online leerportaal, training en coaching;
 • Fiscaal voordeel via FiscFree, zoals korting op jouw nieuwe fiets, computer, telefoon en fitnessabonnement.

Uiterlijke datum reactie
03/06/2024

Meer weten?
Wil je vrijblijvend kennismaken, een keer een dienst mee werken, of wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Edith van den Broek, Manager Zorg en bedrijfsvoering, telefonisch bereikbaar via 06-13202866 of Maaike van Mansum, coördinator personeel, telefonisch bereikbaar via 06-83170594.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ilona Simons Denissen, Recruiter per mail via werken@pantein.nl of via telefoonnummer 06-22690479.

We gaan natuurlijk ook graag met je in gesprek om je wensen wat betreft het aantal contracturen te bespreken.

Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (#1078047).

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Contact

Ilona Simons - Denissen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.