zoekt een

Leerling Verzorgende IG (leerwerktraject BBL)

Wat ga je doen
Wil jij het verschil gaan maken in de zorg als Leerling Verzorgende IG in de thuiszorg of bij één van de locaties van onze zorgcentra in Gennep waar de cliënt én medewerker de regie hebben?

Dan bieden wij je een unieke opleidingsplaats aan bij Pantein in een van onze zelforganiserende kleinschalige teams in de regio Gennep. We verwachten dat jij als Leerling Verzorgende IG je verantwoordelijkheid neemt en samen met je collega’s het leven en welzijn van de cliënt verrijkt. Kom leren en werken in een leuk team en ontdek jouw talent in de zorg!

Waar word je voor opgeleid?
Als Verzorgende IG verleen je dagelijkse zorg aan cliënten terwijl je ondertussen gezellig een praatje maakt. Je ondersteunt bij ADL taken, (o.a. wassen, helpen met aankleden, helpen met eten). Daarnaast verricht je verpleegtechnische handelingen en help je met oefeningen in het kader van therapie of revalidatie. Je stimuleert cliënten om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen door hun zelfstandigheid, zelfredzaamheid en hun eigen regie te versterken.

Wat wordt er van jou verwacht?
Niet alleen de medische situatie, maar ook de sociale kant heeft jouw aandacht. Je neemt zelf het initiatief over aanpassingen in de zorg, want wie anders dan jijzelf kent jouw cliënt het beste. Je onderneemt actie en zoekt naar maatwerkoplossingen. Daarbij houd je rekening met de mogelijkheden van de cliënt, bied je een luisterend oor en geef je praktische tips en advies. In je werk heb je contact met mantelzorgers, familie, huisartsen en verschillende ondersteunende disciplines. Jouw werkdag is niet klaar voordat je samen met jouw collega's binnen het zorgteam de gebeurtenissen van de dag hebt besproken. Zo zorg je voor een goede overdracht en kun jij met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Ben jij al een Helpende Plus en wil je graag doorgroeien dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren!
Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Wat vragen we van jou?
 • Affiniteit met de ouderenzorg;
 • Ben je flexibel, leergierig en enorm gemotiveerd van nature;
 • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal hebt (je spreekt, schrijft en leest goed Nederlands);
 • Diploma VMBO kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg of een overgangsbewijs van HAVO/VWO 3 naar HAVO/VWO 4 of een MBO diploma niveau 2 (bijvoorbeeld Helpende Plus) of een diploma LBO of MAVO waarbij alle examenvakken zijn afgelegd op tenminste C niveau;
 • Minimaal 18 jaar oud;
 • Flexibel inzetbaar, wisselende diensten zijn voor jou geen probleem (overdag, in de avond, in het weekend en tijdens feestdagen);
 • Je hebt een proactieve houding en kunt goed samenwerken binnen een team;
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. De kosten die je maakt voor deze aanvraag mogen bij ons gedeclareerd worden.

Wat bieden we jou?
Gedurende de opleiding werk je minimaal 20 uur per week in een kleinschalig zelforganiserend team van Pantein. Je gaat 1 dag per week naar school. Pantein neemt de kosten van de opleiding over: leermiddelen, lesgeld, reiskosten en lestijdvergoeding naar rato dienstverband. Het salaris is afhankelijk van jouw vooropleiding en werkervaring.

De sollicitatie procedure bestaat uit:
 • Een assessment/selectiegesprek bij Pantein;
 • Een talentscan (capaciteitentest) bij het ROC;
 • Een meeloopmoment met een Verzorgende IG.

Uiterlijke datum reactie
03/06/2024

Meer weten?
Het betreft een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 22,25 uur per week voor de duur van de opleiding. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Sharon Basten, Teamleider via telefoonnummer 06-43278915 of Ilona Simons-Denissen, Recruiter per mail via werken@pantein.nl of via telefoonnummer 06-22690479.

Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure (#1078463).
Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie stellen wij niet op prijs; delen in je netwerk wél.

Bij voldoende geschikte kandidaten zullen wij de vacature sluiten, reageer daarom snel. Wij kijken uit naar jouw reactie.

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Contact

Ilona Simons - Denissen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Comfor Zorg bv

Verzorgende IG

Bladel
16 - 32 uur
Annenborch

Verzorgende IG; flexibele werktijden mogelijk

Rosmalen
In overleg