zoekt een

Woonondersteuner (plus) Boshuis (V240189)

Wie ben jij en wat ga je doen

Als woonondersteuner organiseer en voer je dag dagelijkse activiteiten uit. Hierbij kun je onder andere denken aan samen krant lezen, koffie drinken, tafel dekken. Hiermee bevorder je een zinvolle en passende daginvulling en bied je woonondersteuning. Je houdt hierbij rekening met de zelfredzaamheid van de bewoner en stimuleert hen tot deelname. Ook begeleidt en ondersteun je bewoners bij het verplaatsen tussen afdelingen en naar de toiletruimte (enkel indien de bewoner zelfstandig het toilet kan bezoeken).
Je biedt eten en drinken aan en ondersteunt bewoners (mogelijk met slikproblematiek) bij eten en drinken. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd, gerapporteerd en/of doorgegeven aan je collega’s.
Binnen de huiskamers en/of op de afdeling voer je lichte huishoudelijke activiteiten en zorg je dat bestellingen voor voeding gedaan worden. Daarnaast vragen we dat je de bewoner ondersteund bij het invullen van een gelukkige dag. Je werkt daarom nauw samen met de medewerkers daginvulling om activiteiten op de afdeling (en ons ontmoetingsplein) tot uitvoering te brengen.

Binnen deze functie woonondersteuner zijn er diverse ontwikkelmogelijkheden zoals het volgen van een ADL-training van 6 weken intern op de eigen afdeling (praktijkgericht) en doorgroeimogelijkheden tot woonondersteuner plus (9 maanden in company opleiding).

Als Woonondersteuner Plus werk je in basis hetzelfde als de woonondersteuner maar door het afronden van de woonondersteuner plus opleiding heb je extra taken. Je helpt de bewoners bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Je helpt oa. bij het aan- en uitkleden, verplaatsingen, wassen, toiletgang en het aan- en uittrekken van steunkousen.
Je biedt ondersteuning bij zorgtaken en je voert werkzaamheden zelfstandig uit volgens het zorgplan en op aanwijzing van verzorgenden (IG) en verpleegkundigen op de afdeling. Je helpt dus direct mee in de zorg.

Een veelzijdige functie, waarbij je direct betrokken bent bij de zorg en welzijn voor de bewoners.
Nieuwsgierig naar het werken bij Boshuis? Kom gerust eens langs voor een bakje koffie en een eerste indruk op te doen. We vertellen je graag meer!

Meer weten?
Bel met Rosanne Huijbregts, waarnemend manager zelfstandige teams via 06 83233186.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan in een prettige werkomgeving met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
 • Een salaris van €2.236,57 - €2.772,02 per maand volgens cao VVT FWG20 (woonondersteuner) of €2.339,72 - €3.013,60 per maand volgens cao VVT FWG30 (woonondersteuner+) bij een 36-urige werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 16 tot 26 uur per week. Je werkt zowel overdag als s'avonds in wisselende diensten zowel doordeweeks als weekenden.
 • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
 • Vele vitaliteits programma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waarmee je o.a. voordelig een fiets, fitnessabonnement, laptop, smartphone of een Weekendje Weg kunt aanschaffen.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je hebt kennis van zorg op mbo-2-niveau.
 • Je hebt kennis van en ervaring met het organiseren van activiteiten voor ouderen, specifiek ouderen met dementie en onbegrepen gedrag.
 • Wij verwachten van onze medewerkers dat zij interne trainingen/opleidingen volgen die verplicht zijn wanneer je als Woonondersteuner bij De Wever gaat werken, zoals o.a. sliktraining, HACCP, handhygiëne etc.
 • Je beschikt over een flexibele en gastvrije instelling.
 • Je beschikt over goede digitale vaardigheden.
 • Je beschikt over een goede spreek-, luister- en schrijfvaardigheid van de Nederlandse taal, voor anderstalige volwassenen heb je Nt2 behaald.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
Woonzorgcentrum Boshuis ligt aan de Bredaseweg (terrein Amarant) gelegen midden in het groen van Stadsbos013. Op locatie Boshuis wonen onze bewoners midden in de natuur. De ruimtes in locatie Boshuis zijn zo ontworpen dat de natuur ook binnen komt. Door de grote ramen is er veel lichtinval en zicht op de omgeving. De locatie heeft, omdat het net nieuw gebouwd is, het zorgaanbod op een andere wijze invulling kunnen geven. Eén uitgangspunt hierbij vormt “leven in vrijheid” voor alle bewoners.

Op locatie Boshuis is veel ruimte voor ontmoeting. Niet alleen in de gezamenlijke woonkamers, maar ook in de brasserie of in de recreatietuin.Deskundige medewerkers en vrijwilligers van Boshuis staan voor de bewoners klaar.

De zorgstudio’s in Boshuis zijn geschikt voor mensen met een zorgzwaartepakket 5 en 7 met behandeling.

Contractvoorwaarden
Vast dienstverband

Contact

Rosanne Huijbregts, waarnemend manager zelfstandige teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Reinier van Arkel

Gastheer/Gastvrouw Hostel het Zwanenhuis

's-Hertogenbosch
24 - 32 uur
BrabantZorg

Gastvrouw/heer | 12-16 uur

Oss
12 - 16 uur
Woonlandschap de Leyhoeve

Medewerker Wonen en Welzijn Tilburg | 16 - 24 uur per week

Tilburg
16 - 24 uur