zoekt een

Helpende Plus | PG | Specifieke doelgroepen | Uren in overleg

Wil jij werken in een fijn en collegiaal team? Ben je Helpende Plus of ben je bereid het Plus-certificaat te behalen? Reageer dan op deze vacature en kom eens kennismaken op locatie Hofstaete in Oss!

Wat ga je doen?
De dag opstarten, een praatje maken omdat je écht geïnteresseerd bent in de cliënt. Helpen met het eten of een leuke activiteit. Warme, goede zorg geven. Medicijnen geven, oren, ogen en neus druppelen en steunkousen aan- en uit trekken. Maar ook hulp inroepen, als je ziet dat het niet goed met een cliënt gaat. En uiteindelijk de dag afsluiten met een lach: als Helpende Plus kun je zoveel betekenen voor de ouderen, die je onder je hoede hebt!

Hofstaete
Je komt te werken binnen Hofstaete (in locatie de Wellen in Oss). Een grootschalige woonomgeving voor oudere met dementie en onbegrepen gedrag, waarbij er ook meerzorg geboden wordt aan bewoners in complexe casussen. We werken volgens de visie van Brabantzorg ‘elke dag zo fijn mogelijk’! Voor zowel bewoners als medewerkers. Hofstaete is volop in ontwikkeling in het bieden van zorg aan ouderen met dementie met onbegrepen gedrag als expertise.

Op de Hofstaete wonen mensen met dementie welke ook onbegrepen gedrag vertonen (specifieke doelgroepen).
Wil je meer over deze speciale afdeling weten? Hofstaete houdt over het wel en wee een Facebookpagina en Instagrampagina bij.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FWG 30: minimaal € 2.340,- en maximaal € 3.014,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een mbo-2 diploma Helpende (Plus) Zorg en Welzijn of bent bereid om een korte Plus-opleiding te volgen. Ook met een mdgo-vz, Verzorgende C mag je reageren op deze vacature. Als je geschikt bent, kunnen wij jou helpen om weer bevoegd en bekwaam te worden voor dit werk.

Verder vragen we het volgende:
 • Je kunt goed samenwerken in een team én staat ook alleen je mannetje;
 • Je vindt het leuk om met een complexe doelgroep te werken;
 • Je bent een harde werker en flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een opgewekte persoonlijkheid en houd je van een grapje op zijn tijd;
 • Ook kun je goed met een computer en smartphone omgaan.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;
 • Wil je liever eerst even contact, dan kun je met vragen over het vacature proces bellen of appen met Recruiter Merel Breumelhof via 06 16 16 21 77. Of voor inhoudelijke vragen met Teammanager Carin Eggenkamp via 06 82 07 05 83.

#LI-MB1

Recente vacatures

St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
Kempenhaeghe

Helpende zorg en welzijn bij buitenhuis in Someren

Someren
24 - 28 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Zorgassistent(e) Longgeneeskunde

's-Hertogenbosch
20 - 28 uur