zoekt een

Woonbegeleider, Heikantsebaan 46-48

Heikantsebaan 46-48 is een gemêleerd woonhuis met 12 LVB (licht verstandelijk beperkt) en MVB (matig verstandelijk beperkt) bewoners in een uiteenlopende leeftijd van 20 t/m 39 jaar oud. Binnen de Heikantsebaan ligt de begeleidingsstijl bij de jongere bewoners op “trial en error”. Vooral het samen proberen, het “Out of the box” en in mogelijkheden denken is hierbij belangrijk.

Maak kennis met het woonhuis
Heikantsebaan 46-48 is een gemêleerd woonhuis met 12 LVB (licht verstandelijk beperkt) en MVB (matig verstandelijk beperkt) bewoners met een uiteenlopende leeftijd van 20 t/m 39 jaar oud. Binnen de Heikantsebaan ligt de begeleidingsstijl bij de jongere bewoners op “trial en error”. Vooral het samen proberen, het “Out of the box” en in mogelijkheden denken is hierbij belangrijk. We bieden bewoners de ruimte om te leren, te ontwikkelen en te groeien. Hierbij is zeggenschap een belangrijk onderdeel, mede hierdoor proberen we openheid en eerlijkheid te creëren. Voor de bewoner op leeftijd ligt de begeleidingstijd op zijn wie die is, zijn oude dag mogen beleven zoals dat voor hem passend is. En blijven kijken of zijn behoeftes nog passend zijn binnen de Heikantsebaan.

Verder begeleid jij hun dag en:  

 • overlegt, informeert en rapporteert aan collega’s over bijzonderheden en de planning.  
 • houdt contact met het persoonlijk netwerk en onderhoud de multidisciplinaire samenwerking. 

Salaris en meer
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vitaal en gelukkig zijn, naast leuke activiteiten bieden wij diverse trainingen en tools aan die bijdragen aan jouw werkgeluk. Maar ook als er soms iets gebeurt wat je niet alleen kan en wil oplossen, helpen we je daarbij. Omdat jij 24 uur met enthousiasme op de werkvloer staat, kun je rekenen op:

 • een bruto maandsalaris van maximaal €3360 op basis van een fulltime werkweek (cao gehandicaptenzorg FWG35). In december komt hier nog eens 2% bovenop!
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris.
 • 8% vakantiegeld en 144 vakantie- en 57 balans verlofuren per kalenderjaar als je 36 uur per week werkt.
 • een rooster afgestemd op je wensen met ochtend-, middag-, en avonddiensten.
 • wij bieden bij een groot aantal vacatures een vast contract aan. We hebben namelijk vertrouwen in een langdurige samenwerking.
 • toeslagen voor onregelmatige en weekenddiensten.
 • een reiskostenvergoeding van 0,16 cent per kilometer.
 • oneindig veel mogelijkheden om je te specialiseren via de Severinus Academie en het online leerplein maar ook externe trainingen om jezelf beter te leren kennen.
 • een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn waarbij Severinus de helft van de premie betaalt.
 • Een fiscaal interessante regeling, waarbij je brutoloon of vakantiedagen kunt inzetten voor deelname aan het fiets-, pc, telefoon- of fitnessplan.

Wil je meer lezen over je arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier.

Je talent en de rest
Jij kan als geen ander inspelen op de behoeften van onze bewoners en verliest daarbij hun zelfredzaamheid nooit uit het oog. Belangrijke speerpunten zijn vertrouwen, veiligheid, huiselijkheid en humor. Met name de verschillende levensfase en de leeftijd maakt dat binnen beide woonhuizen, de begeleiding en individuele zorgvragen op sommigen vlakken ver uit elkaar liggen. Jij weet als geen ander hoe je hierin kunt schakelen. Verder heb je:

 • minimaal een mbo-diploma op niveau 3, bijvoorbeeld in de pedagogiek, begeleiding of als verzorgende.
 • geen ervaring of veel ervaring in de gehandicaptenzorg, je bent altijd welkom.  

Niet het juiste opleidingsniveau, wél de juiste richting? Met een intern leer-werktraject helpt Severinus je graag met de volgende stap in je carrière. Maak je droom waar en kijk hier

Werken bij Severinus
Elke dag leren we van en met elkaar. Tel daar 60 jaar ervaring bij op in het begeleiden van ‘het gewone leven’ voor mensen met een verstandelijke beperking. Dan krijg je de veilige omgeving van Severinus, waar je écht contact maakt tijdens een zinvolle invulling van de dag. We zijn letterlijk dichtbij, in de wijk of in het winkelcentrum. En ook figuurlijk, omdat we jou en alle bewoners écht goed leren kennen. Zo weten we wat je nodig hebt en vertrouwen we blindelings op elkaar. Met een frisse blik en positieve instelling denken we altijd in mogelijkheden en oplossingen. Problemen en beperkingen zijn er namelijk al genoeg. Maak samen met Severinus van elke dag iets moois.

Solliciteer naar je droombaan in de gehandicaptenzorg
Solliciteer uiterlijk 4 juli naar je nieuwe baan als woonbegeleider gehandicaptenzorg in Veldhoven. Jouw kans om je in te zetten voor deze bijzondere, pure doelgroep.

Liever eerst iets vragen? Bel Margret van der Steen via: 040 258 65 73.

Severinus werft deze nieuwe collega zelf. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

SDW

(Persoonlijk) begeleider Zuiderdreef

Roosendaal
20 - 24 uur
Leger des Heils W&G Zuidoost

Begeleider Flexpool | Hbo / mbo 3-4 | Zuid-Limburg

Heerlen en Maastricht
8 - 32 uur
Severinus

Coördinerend begeleider, Stulp 6-8

Veldhoven
32 - 36 uur