zoekt een

Verzorgende IG

Wanneer is jouw werkdag geslaagd? Daar zijn wij benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Een warme glimlach of een knuffel van onze bewoners, daar kan niets tegenop. Zeker als dat komt door de oprechte aandacht die jij hen hebt gegeven.

Een sfeer die voelt als thuis
Je werkt nauw samen met je collega’s van verschillende niveaus, familie en vrijwilligers. Veelal werk je zelfstandig en sta je momenten alleen als professional bij 7 bewoners. Je begeleidt en structureert complexe situaties binnen de woning zoals onbegrepen gedrag en terminale zorg. De wens van de bewoner staat daarin centraal. Uiteraard staat daar ook wat tegenover: niets kan op tegen die warme glimlach of knuffel van de bewoner, die zo blij is dat jij er voor hem/haar bent.

Communicatieve vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel zijn erg belangrijk. Binnen de woning ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in het huishouden zoals boodschappen doen, wassen, schoonmaken en ontspanningsactiviteiten. Samen creëer je een leefomgeving en sfeer die voelt zoals thuis. Vanuit onze belevingsgerichte benadering motiveer je tot zelfzorg en breng je structuur aan, daarnaast bied je veiligheid en verantwoorde zorg, maar de regie blijft bij de bewoners zelf!

Team Donkenhof
Donkenhof is een kleinschalige woonvorm voor bewoners met dementie midden in de dorpskern van Den Dungen, naast het ontmoetingscentrum de Litserborg. Donkenhof blinkt uit in twee opzichten; ten eerste zijn we erg trots op onze grote binnentuin waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Ten tweede is er veel verbondenheid met de gemeenschap in Den Dungen. Er worden in en om de Litserborg allerlei activiteiten georganiseerd waarbij iedereen samenkomt. Op Donkenhof werk je dus nauw samen met je collega’s van verschillende niveaus, familie en vrijwilligers. Voor jou staat het leefplezier van onze bewoners voorop. Jij geeft onze bewoners kleine geluksmomenten. Samen creëren we een warm thuis voor onze bewoners.
 

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor bepaalde tijd: 1 jaar (bij gebleken geschiktheid verlenging van het contract met onbepaalde tijd);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;-
   
 • Een groot aanbod van gratis bedrijfssporten en workshops over jouw vitaliteit. Denk aan zumba, yoga of bootcamp en onderwerpen zoals stress, jouw loonbaan en mantelzorg;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Verzorgende IG

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider Nachtzorg

Breda
20 - 24 uur
Lunavi Kraamzorg

Medewerker partuspool

Tilburg
Parttime