zoekt een

Begeleider/Flexmedewerker wonen regio Tilburg/Dongen/Waalwijk/Drunen

Regio Tilburg/Hilvarenbeek/Dongen/Waalwijk/Drunen

Ben jij op zoek naar een uitdagende en flexibele baan in de gehandicaptenzorg? Dan is deze vacature iets voor jou! Ga je aan de slag als flexmedewerker op verschillende locaties, of vind je het fijner om bijvoorbeeld op één vaste locatie te werken als (persoonlijk) begeleider? Heb je graag vaste uren, of flexuren? Bij Prisma denken we graag met je mee, zodat we iets vinden wat echt past bij jou. Zo kan je als flexmedewerker bijvoorbeeld grotendeels je eigen rooster bepalen.

Als medewerker van Prisma speel je een belangrijke rol in het ondersteunen en verzorgen van mensen met een beperking. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Met wie ga je werken?
Als medewerker van Prisma werk je samen met een gevarieerd team van professionals en collega's. Je zult samenwerken met begeleiders, verzorgers en andere zorgverleners om de best mogelijke ondersteuning te bieden aan onze cliënten. Deze cliënten hebben verschillende niveaus van behoeften en beperkingen, waardoor elke dag uitdagend en afwisselend is. Je zult waardevolle ervaring opdoen en een belangrijke rol spelen in hun dagelijkse leven.

Begeleider niveau 3
Als begeleider verricht je fysiek werk, maar ben je ook verantwoordelijk voor de begeleiding van de cliënten. Ook ondersteun je de persoonlijk begeleiders bij de uitvoering van de client afspraken. Er wordt van je verwacht dat je flexibel inzetbaar bent overdag in de weekenden en voor slaapdiensten.

Persoonlijk begeleider
Jij bent een kei in organiseren en plannen en bent een verbinder als het gaat om teamproces en netwerk van cliënten. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Uren in overleg, tot 36 uur. Wil je aan de slag als Persoonlijk begeleider? Minimaal 24 uur per week is vereist.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Een bruto uurloon van minimaal €14,96 tot maximaal €22,54 (minimaal schaal 35 tot maximaal schaal 40 conform de cao gehandicaptenzorg).
  • Vakantie-uren en balansverlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting Zorg en Welzijn, of je hebt een niveau 2 opleiding met de ambitie om door te groeien naar niveau 3 via een interne opleiding. Heb je nog geen afgeronde zorgopleiding maar ben je wel bereid om een opleiding te volgen? ook dan ben je van harte welkom om samen de mogelijkheden te bespreken.

Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er zijn slaapdiensten op deze locatie.

Vind je het leuk om een kijkje te nemen op één van onze locaties? Neem dan contact op met Diana van Boxtel via 06-83148157

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Diana van Boxtel - Hennen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Activiteitenbegeleider met zorgtaken | 24 - 32

Veghel
24 - 32 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider

Bergen op Zoom
In overleg