Casemanager Dementie cluster Steenbergen

Thuiszorg. Het mooiste en dankbaarste beroep dat er bestaat - vinden wij! Onze collega's maken voor cliënten dagelijks het verschil tussen overleven en leven. Tussen afhankelijk zijn en op eigen benen staan. Tussen opgenomen worden en thuis kunnen blijven wonen. Of zelfs tussen eenzaamheid en een moment van gezelschap. Als professional in de thuiszorg ben je voor cliënten echt onmisbaar. En waar jij écht iets kunt betekenen, daar ben jij op je best.

Daar waar jij op je best bent
Je voelt je als een vis in het water als vast aanspreekpunt voor vragen rondom zorg of ondersteuning van cliënten op het specifieke specialistische verpleegkundige gebied dementie. Je begeleidt ze bij het aanvragen van de juiste voorzieningen. De zorgvraag van de cliënt wordt door jou geanalyseerd en op basis hiervan stel je een indicatie op.

Niet alleen aan de cliënten geef je voorlichting en advies, je collega's neem je ook mee in wat het nu betekent om een cliënt met dementie te verzorgen en te verplegen. Je vindt het een uitdaging om een goede sparringpartner te zijn bij individueel en multidisciplinaire overleggen met verwijzers en in het veelvuldig contact onderhouden met alle instellingen en partijen waarmee je gaat samenwerken. De stakeholders kunnen huisarts, geriater, wijkverpleegkundige, welzijnsmedewerker of andere zorgverleners zijn.

Door jouw ondersteuning kan de cliënt langer wonen in zijn of haar vertrouwde thuisomgeving en kan vroegtijdige opname voorkomen worden. Daar ben jij op je best.

Wat breng je mee
De casemanager dementie die wij zoeken is zelfstandig, behulpzaam, tactvol, integer en klantgericht. Je bent bekend met de verschillende dementiële syndromen en de sociale kaart. Je professionaliteit bewijst zich in de dagelijkse praktijk door je inlevingsvermogen, geduld, doorzettingsvermogen en het bedenken van creatieve oplossingen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling voor alle partijen die betrokken zijn bij dementiezorg.

Vanaf 13 mei zal er een terugkoppeling plaatsvinden op je sollicitatie. Kennismakingsgesprekken staan gepland op 28 mei 2024.

Wij bieden jou
 • een veelzijdige functie in een ambitieuze en lerende organisatie, die zich kenmerkt door een informele werksfeer, open communicatie en vooral enthousiaste collega's die passie hebben voor hun vak
 • een verantwoordelijk zelfstandige baan in de thuiszorg
 • een contract voor onbepaalde tijd
 • een parttime dienstverband voor minimaal 24 uur per week
 • een salaris in schaal cao VVT FWG 55. Dit is een bruto salaris van 3.256,- tot 4.906,- op basis van een 36-urige werkweek
 • een reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, thuiswerkregeling, deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Wij vragen van jou
 • een afgeronde hbo verpleegkunde of social works opleiding
 • aangevuld met een opleiding Casemanagement Dementie (of eventueel bereid zijn om deze te behalen)
 • aantoonbaar BIG geregistreerd (bij diploma hbo verpleegkunde)
 • ervaring met cliënten met geheugenproblematiek
 • goede kennis van digitale technologieën

Contact

Giana van Beek
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Ergotherapeut

Waalwijk
20 - 24 uur
Catharina Ziekenhuis

Medewerker interventie cardiologie HCK - parttime of fulltime

Eindhoven
32 - 36 uur