Teamcoördinator Tilburg | 32 - 36 uur per week

Leyhoeve Tilburg hoofdingang

Kom jij bijdragen aan de verdere ontwikkeling van De Leyhoeve? Als teamcoördinator geef je leiding aan één van de vier teams op de zorgafdeling van De Leyhoeve. Je team bestaat uit ongeveer 15 tot 25 medewerkers die samen zorg leveren aan zo'n 17 tot 24 bewoners. Je bent de spil in het team en weet wat er speelt. Zichtbaar aanwezig zijn, werken vanuit de relatie en op basis van gelijkwaardigheid zijn belangrijke speerpunten in jouw rol. Alles om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers de focus kunnen houden op hun eigen expertise: de beste zorg voor onze bewoners! Kom jij bouwen? Samen met ons? 

Jouw rol als teamcoördinator

Als teamcoördinator draag je bij aan de verdere ontwikkeling van De Leyhoeve. Je bent cultuurdrager en speelt, zowel intern als extern, een voorbeeldrol bij het uitdragen van de visie van De Leyhoeve. Je geeft leiding aan één van de vier teams op de zorgafdeling van De Leyhoeve. Je team bestaat uit ongeveer 15 tot 25 medewerkers die zorg leveren aan 17 tot 24 bewoners. We vinden het daarbij heel belangrijk dat je zichtbaar aanwezig bent voor je collega’s uit het team, maar ook voor de bewoners. Met zowel je collega’s als de bewoners werk je vanuit de relatie en op basis van gelijkwaardigheid. Je bent de spil in het team en weet wat er speelt. Je faciliteert en ondersteunt collega’s op het gebied van zorg en welzijn. Zo kunnen zij de focus houden op hun eigen expertise: de beste zorg voor onze bewoners! Om feeling te houden met je team op de werkvloer, hen te ondersteunen en om zicht te houden op de werkprocessen werk je tevens voor een beperkt gedeelte van je werktijd mee in de directe uitvoering van de zorg. 

Als teamcoördinator lever je een bijdrage aan het operationele zorgbeleid. Je stelt in overleg met het team en de zorgmanager doelen vast die aansluiten bij het kwaliteitsjaarplan en binnen het team stuur je op de uitvoering van deze doelen. Tevens informeer en adviseer je de zorgmanager, zowel gevraagd als ongevraagd. Je lost problemen op de werkvloer praktisch op en doet voorstellen aan de zorgmanager die leiden tot verbetering van werkprocessen. Als teamcoördinator zie je ook toe op een goed verloop van de roostering waarbij je het eindbesluit neemt indien zich problemen voordoen. Daarnaast heb je een scherp oog op de kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting en ben je verantwoordelijk wanneer het gaat om volledige en actuele dossiers van bewoners en van de collega's in jouw team. 

Jouw werkplek

Als teamcoördinator werk je op onze zorgafdeling. Onze zorgafdeling telt in totaal 85 zorgsuites waar 24-uurs zorg wordt verleend en 2 zorghotelsuites voor kortdurend verblijf. De zorgsuites liggen rondom 10 gezamenlijke en gezellige huiskamers waar de meeste bewoners het grootste gedeelte van de dag doorbrengen. Onze bewoners hebben met name een vorm van dementie, maar ook somatische zorgvragen. Zelfstandigheid, zelfredzaamheid en eigen regie zijn voor ons belangrijke uitgangspunten in de zorg voor onze bewoners. Ook de dagbeleving maakt onderdeel uit van de zorgafdeling.  

Wat vragen we van jou?

Jij bent een ervaren BIG-geregistreerde verpleegkundige niveau 4 of 5 en een krachtige, warme en positieve persoonlijkheid. Met jouw ruime ervaring binnen de (ouderen)zorg en jouw goed ontwikkeld luisterend oor zie je het als een uitdaging om samen met je collega’s de zorg elke dag weer tot een succes te maken. Door jouw ervaring begrijp je ook wat collega’s nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Je bent in staat om met een helikopterview over de afdeling te kijken en bent altijd op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer. Collega’s werken graag met jou samen, omdat je door de ogen van de ander kijkt, initiatieven aanmoedigt, mensen samenbrengt en ervoor zorgt dat het goede gesprek wordt gevoerd.  

De uitgangspunten van positieve gezondheid (Machteld Huber) onderschrijf jij. Net zoals dat jij leest en schrijft met de theorie van Anneke van der Plaats. Jij weet precies hoe jij voor de ideale leefomstandigheden kan creëren voor onze bewoners. Een uitdaging ga je niet uit de weg en je weet, als het nodig is, je mannetje te staan. Zijn er knopen die doorgehakt moeten worden? Dat doe jij weloverwogen maar beslist! Bovendien heb je al een aantal jaren coördinerende/ leidinggevende ervaring in je rugzak en weet je jouw krachtige persoonlijkheid op een mooie manier te combineren met een warm hart. 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een prachtige werklocatie met een warme uitstraling.
 • Een warme ontvangst als nieuwe collega.
 • Een fijn team met betrokken collega’s.
 • Een plek waar jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd.
 • Werktijden (voornamelijk) van maandag t/m vrijdag, tenzij je aanwezigheid nodig is op een ander moment. Je bent vrij om daarin zelf een inschatting te maken.
 • Een platte organisatie met korte lijntjes waar nog echt tijd voor de mensen gemaakt wordt en zorg op maat wordt verleend.  
 • Een contract voor 32 of 36 uur per week.
 • We starten met een jaarcontract, maar spreken wel de uitdrukkelijke wens uit om uiteindelijk een vast dienstverband met je aan te gaan.
 • Salaris conform CAO VVT. De functie van teamcoördinator is ingeschaald in FWG 50 met een salaris dat, afhankelijk van jouw werkervaring ligt tussen de € 3.174,50 en € 4.370,94 bruto per maand op basis van 36 uur.  
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een fietsleaseregeling voor een elektrische fiets.
 • Een collectieve zorgverzekering.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling, opleiding en training. 

Contact

Evelien Meeus
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

St. Elisabeth Roosendaal

Teamleider Zorg en Welzijn

Roosendaal
28 - 36 uur