zoekt een

Ben jij een student die extra vlieguren wil maken?

Ben jij bezig met een zorgopleiding? En wil jij werken met bewoners met een verstandelijke beperking op onze locatie Lambertijnenhof in Bergen op Zoom of Sterrebos in Roosendaal? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je functie:
Ben jij een student die extra vlieguren wil maken en minimaal 16 jaar oud? Samen met je collega’s mag je iedere dag met passie het leven van onze bewoners zin geven en mooi maken. Je gaat werken in een functie die bij jou, je opleiding, je leeftijd en je mogelijkheden past.

Als student ben je flexibel inzetbaar. Zo vul je bijvoorbeeld diensten in bij ziekteverzuim of vakantie. Je schrijft jezelf in op diensten en je bepaald zelf het aantal uren wat je werkt. Het voordeel is dat je naast dat je veel ervaring opdoet ook vrijheid hebt.

Je begeleidt onze bewoners onder supervisie van een collega, dat is een belangrijke taak. Je biedt hen een veilige en huiselijke leefomgeving en soms ga je overdag mee naar dagbesteding om daar een groep te begeleiden. Je bent dus betrokken bij het totale dagprogramma van onze bewoners.

Wanneer je aan de eisen voldoet, kan je gaan werken in de volgende functies:

 Wie zijn wij?
Wij bieden uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, dat vinden we logisch bij S&L Zorg. Maar, menslievende zorg is echt ons doel. Dit zie je terug bij jou als medewerker, maar ook bij onze vrijwilligers en mantelzorgers, de gezellige huizen, de levendige zorgwijken, de activiteiten en dagbesteding.

Met zo’n 800 medewerkers, en 250 vrijwilligers, bieden we meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. We zijn dus best met velen, maar zo voelt het niet. Eigenlijk zijn we een informele zorginstelling. In onze zorg staat de bewoner altijd centraal. We willen dat iedereen eigen keuzes kan maken. We zoeken steeds naar nieuwe wegen om dat mogelijk te maken.

Onze medewerkers krijgen dan ook veel ruimte bij de uitvoering van hun werk en de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij willen dat jij als medewerker plezier beleeft aan je werk en dat jij het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners als zinvol ervaart. Goede zorg voor de bewoners, begint met jezelf fit en vitaal voelen. We vinden het belangrijk dat je hier zelf actief mee bezig bent en bieden faciliteiten die je hierbij kunnen helpen.

Solliciteren via WhatsApp
Heb je nog vragen of wil je direct via WhatsApp kenbaar maken dat je geïnteresseerd bent? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Roos van Merode via WhatsApp. Er wordt op werkdagen binnen 48 uur gereageerd.

Telefonisch kan natuurlijk ook via 088-777 7444. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Webclip afbeelding

Contact

Roos van Merode
Adviseur Arbeidsmarkt
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur