zoekt een

Verzorgende IG flexpool

Afwisselend werk binnen de ouderenzorg met de zekerheid van een vast contract

Hier zorg jij voor
“Fijn, je bent er.” Grote kans dat dit het eerste is wat je hoort als je binnenkomt op een van onze locaties. Waar dat is? Dat bepaal jij. Bij onze flexpool geef je aan welke dag-, avond- en nachtdiensten en waar in Den Bosch en Vught je wilt werken. De ene dag werk je op de geriatrische revalidatieafdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, de andere dag op een kleinschalige woonzorggroep in een groene omgeving. Of misschien ga je wel de wijk in voor thuiszorg. 
 
Waar je ook werkt, jij helpt mensen bij de dagelijkse zorg. Zo ben je er bijvoorbeeld voor een oudere die net een nieuwe heup heeft of kom je bij iemand thuis om ogen te druppelen na een staaroperatie. Tussendoor neem je natuurlijk ook tijd voor een gezellig moment. Ga je ergens voor het eerst aan de slag? Dan kun je rekenen op uitgebreide informatie en collega’s die je wegwijs maken in het team. Zodat je goed voorbereid bent om er voor iedereen een fijne dag van te maken. 

Hier werk jij
Op meerdere van onze locaties in Den Bosch en Vught: van een karakteristieke centrumlocatie met senioren- en zorgappartementen tot een woonlocatie in een parkachtige omgeving aan de Oosterplas, of in de thuiszorg. Lekker afwisselend dus!  

Op alle locaties staat ‘oog voor elkaar’ centraal: we kijken goed wat bewoners nodig hebben en hebben oog voor wat jij als werknemer nodig hebt. Je komt terecht in een groot flexteam en hebt met name contact met de planners. En natuurlijk met de prettige teams op locatie of in de wijk, die er altijd zijn om je vooruit te helpen. 

Dit ben jij
Jij hebt een mbo 3-diploma Verzorgende IG en/of Maatschappelijke Zorg. Verder:   

 • werk je graag met verschillende doelgroepen, zoals somatiek, dementiezorg en thuiszorg;   
 • kun je goed schakelen tussen de verschillende locaties;  
 • ben je integer, geduldig en heb je oprechte aandacht voor je cliënten. 

Ook kun je ons een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen. Natuurlijk vergoeden wij deze kosten.  

Dit bieden wij
Een werkomgeving waarin jij gezien wordt. Waar jij jezelf mag zijn en geluisterd wordt naar jouw behoeften. Daarnaast krijg je: 

 • meteen een vast contract met een proeftijd van 2 maanden; 
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% in november (13e maand) en 8% vakantiegeld in mei; 
 • veel invloed op jouw rooster zodat jouw werk bij je leven past; 
 • een individueel ontwikkelingsbudget (IOB) waarmee je kunt bouwen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling; 
 • belastingvoordelen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een telefoon, fiets of een weekendje weg; 
 • toegang tot de Van Neynsel Academie voor interne opleidingen en trainingen. 

Je arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao-VVT, inschaling in functiegroep 35. Goed om te weten: in de cao staat een loonsverhoging van 5% voor komend jaar. 

Werk je al bij Van Neynsel? Dan behoud je je vaste- of tijdelijke contract en verander je alleen van werkplek.  

Is dit jouw nieuwe uitdaging?
Solliciteer dan direct. De sluitingsdatum van deze vacature is zondag 2 juni 2024. Neem contact op met: 

 • Recruiter Laura Daamen 
 • 06 – 25 47 75 28
 • l.daamen@vanneynsel.nl 

Zorg zit bij Van Neynsel in het DNA
De naam Van Neynsel is onlosmakelijk verbonden aan de ouderenzorg in Den Bosch. Hendrik van Neynsel opende er in 1345 een gasthuis voor arme vrouwen. Bijna 700 jaar later is Van Neynsel een bloeiende zorgorganisatie. Wij bieden ouderenzorg op onze 6 woonzorglocaties in Den Bosch en Vught, in de wijk bij mensen thuis en in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar hebben we eigen afdelingen voor geriatrische revalidatie en tijdelijk verblijf.

De Sociale Benadering

Als zorgpionier was Van Neynsel één van de eerste zorgorganisaties die de Sociale Benadering toepaste in een woonzorglocatie. Dat betekent dat we de mens centraal stellen, niet de ziekte of beperking. Ouder worden komt nu eenmaal met gebreken, maar er kan nog heel veel wél. Door hierop te focussen kunnen ouderen zoveel mogelijk van hun vertrouwde leven behouden. Ook wanneer ze bij één van onze locaties komen wonen. 

Een baan met toekomst
Werken bij Van Neynsel betekent het lef hebben om samen met ons te bouwen aan de toekomst van de ouderenzorg. Waar sommige dingen nog niet helemaal zijn uitgewerkt. En waar jouw eigen oordeel en initiatief enorm belangrijk zijn.

Het betekent ook werken bij een organisatie die groot genoeg is om impact te hebben, maar klein genoeg om jou te blijven zien. We zien wie je bent en wat je kunt. Of je nu wel of geen zorgdiploma hebt, wij geloven dat jij enorm waardevol bent voor de ouderen in Den Bosch en Vught. 

Kom langs voor een kennismaking. We gaan graag met jou in gesprek om zo te ontdekken in welke rol en op welke locatie jij het beste tot je recht komt.

Wanneer zien we jóu bij Van Neynsel?

Contact

Laura Daamen
Corporate Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Comfor Zorg bv

Verzorgende IG

Bladel
16 - 32 uur
Annenborch

Verzorgende IG; flexibele werktijden mogelijk

Rosmalen
In overleg