zoekt een

GHZ Werkbegeleider Tuinderij 'De Kiem', 32 uur, Bronlaak, Oploo

GHZ Begeleider werkgebied de Kiem
voor gemiddeld 32 uur per week (4 dagen per week)

Tuinderij de Kiem is een zorg tuinderij op Bronlaak waar groenten, klein fruit en kruiden worden geteeld. De tuinderij levert groenten, klein fruit, kruiden en thee aan winkel Bronlaak. Ook bevoorraden wij de Keuken en Lunchroom Markant met heerlijke dagverse groenten en fruit. De producten van zorgtuinderij de Kiem zijn van hoogwaardige kwaliteit en de medewerkers werken iedere dag hard om deze kwaliteit te waarborgen. Er worden wel 75 soorten kruiden en 45 verschillende soorten groenten geteeld waaronder vele vergeten groenten.

Als begeleider op De Kiem begeleid je de bewoners en biedt ondersteuning bij de verschillende voorkomende werkzaamheden. Hierbij heb je altijd oog voor de mogelijkheden en talenten van elke bewoner, je denkt daarbij graag in mogelijkheden en niet in beperkingen. Zelf werk je ook mee bij de verschillende voorkomende werkzaamheden. Het tuinieren is fysiek belastend daar het accent ligt op ambachtelijk handwerk, spitten, zaaien, planten, onkruid verwijderen, oogsten en verwerken.

Het samenwerken is een belangrijk onderdeel van het werken op zorgtuinderij de Kiem. Dit geeft de mogelijkheid om van elkaar te kunnen leren. En wat de ene medewerker niet kan, kan een ander wel. Zo vullen wij elkaar aan en wordt op deze manier al het werk gedaan.

Heb jij het in je?
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met interesse in en kennis van de biologisch dynamische landbouw en de antroposofie. Jij beschikt zowel over een zorgopleiding, agrarische kennis en plantkunde. Jij kan het werk inzichtelijk en passend uitvoerbaar maken, zodat een juiste begeleiding geboden worden.

Jij ziet een uitdaging in het leren kennen van onze bewoners. Je deinst niet snel terug als het gedrag soms lastig te lezen is, maar bent vindingrijk in het omgaan met complexe en onvoorziene situaties. Jij werkt samen met het team aan leerdoelen voor onze zorgvragers, vertegenwoordigt ze binnen de organisatie en zorgt ervoor dat iedereen een sfeervolle goede werkdag heeft waar ze trots op terug kunnen kijken.

Je houdt van afwisseling en kan je flexibel opstellen, aangezien de te verrichten werkzaamheden zeer uiteenlopend zijn en collega’s elkaar ook vervangen bij afwezigheid.

Wat bieden wij jou?
  • Hechte samenwerking in een leuk team en een mooie werkomgeving midden in de natuur.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week.
  • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg voor de functie van begeleider FWG 40 (per 1 juni a.s. tussen € 2.672,- en € 3.606,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een vaste eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld (8%), een prima pensioenvoorziening (PZFW), fietsplan en korting op je sportschool.

Bewoners en team zijn blij met jouw komst!

Meer weten? Solliciteren?
Heb je vragen of wil je eerst komen voor een informele kennismaking? Bel gerust met Erwin Janssen of Michael Flügge (vakinhoudelijk werkleider); tel 0485- 388666 / 0485-388667. Of kijk voor meer informatie over deze bijzondere werkplek eerst even op https://deseizoenen.org/bronlaak/onze-zorg/werkgebieden/werkgebied-10/

Ben je al overtuigd? Klik dan op ‘solliciteren’ en stuur ons jouw Curriculum Vitae. Tot snel!

Contact

Bart Wolters
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mare Bijzondere Zorg

Ambulant begeleider Familieondersteuning

Kerkdriel
In overleg
's Heeren Loo

Ambulant Begeleider Kind & Gezin

Middelburg
20 - 32 uur
Compartijn

Persoonlijk Begeleider

Weert
28 - 32 uur