zoekt een

Huisarts Stroomz Orion

Voor Stroomz Orion zijn wij op zoek naar een Huisarts. In loondienst of als praktijkhouder.

Jij bent een zorgmaker van nu. Altijd in ontwikkeling. Jij bent daar waar de energie stroomt. Met positiviteit. Jij zorgt voor een goede flow. Dit maakt jou uniek. Vooroplopen, dat wil je. Soms in een stroomversnelling en soms tegen de stroom in, maar je bent altijd in beweging. Je kijkt waar het beter kan. Voor jou én voor ons. Want zorg doen we samen.

Samen met jou bouwen we heel graag verder aan een sterke bedrijfscultuur! Tegelijkertijd geef jij een boost aan je loopbaan en aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een win-win, toch?

Over Stroomz

Stroomz vertegenwoordigt zowel zorgprofessionals in loondienst als vrijgevestigde zorgprofessionals die zich verbonden hebben aan Stroomz. Gezamenlijk leveren zij zorg aan ca. 200.000 patiënten in Eindhoven en omliggende gemeenten. Als Stroomz willen we de zorg vernieuwen, netwerken organiseren en professionals ondersteunen en faciliteren om de uitdagingen in de zorg en in de regio aan te kunnen. Hiermee bevorderen we de noodzakelijke versterking en organisatie van de eerste lijn in de regio.

Als Stroomz zijn we zorgmakers in beweging. We willen voorop lopen. Soms in een stroomversnelling, soms tegen de stroom in maar altijd in beweging. We bundelen innovatie en ondernemerschap voor een gezondere regio waarin zorg toegankelijk is.

Wat ga je doen:

Je gaat werken in een multidisciplinair team, waarbinnen iedereen vanuit zijn of haar expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: de beste zorg voor patiënten. Een team van collega-huisartsen, centrumassistentes, praktijkondersteuners en verpleegkundig specialisten. Samen worden afspraken gemaakt over goede huisartsenzorg en adviezen uitgewisseld. Samenwerking met elkaar vinden we belangrijk, noodzakelijk maar vooral leuk.

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een veelzijdige praktijk met een gemêleerde patiëntenpopulatie in een fijne sfeer, waarin je binnen het gezondheidscentrum samenwerkt met een vast team collega’s waaronder huisartsen, centrumassistenten en POH-ers;
 • Bruto maand salaris tussen € 7.240 en € 8.517,- met daarbij een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, declaratieruimte voor opleiding en beroepskosten van € 5.628,09 op jaarbasis ongeacht aanstellingsomvang, waarneembudget van € 12.496,18 bruto per jaar (naar rato aanstelling), 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering, een fietsenplan en opname in pensioenfonds PFZW;
 • Per jaar recht op 5 werkdagen betaald bij- en nascholingsverlof;
 • Een dienstverband als huisarts in een eigen praktijk;
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd, met kans op een vast contract;
 • Volop ruimte voor het combineren van je huisartsennetwerk met andere taken bijvoorbeeld als opleider of in innovatieve projecten;
 • Mogelijkheid om de functie als huisartsen-duo in te vullen;
 • Onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz;
 • Een goed bereikbare werkplek, met voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Stroomz Orion

Stroomz Orion staat midden in de gezellige, gemengde wijk Eckart. Bij Stroomz staat de dagelijkse patiëntenzorg op de eerste plaats. Naast de kern-disciplines huisartsen, fysiotherapie en apotheek zijn er nog enkele andere disciplines in het centrum gehuisvest, zoals diëtetiek en podotherapie. Dichtbij, laagdrempelig en persoonlijk; dat is eerstelijnszorg volgens Stroomz. Achter de schermen wordt het centrum ondersteund op het gebied van o.a. HR, financiën en communicatie door ons team op het bedrijfsbureau.

Wat onze huisartsen zeggen over Orion; ‘Bij Stroomz Orion staat samenwerking centraal. Het team assistentes, de POH's en de fysiotherapeuten zorgen voor zeer goede ondersteuning bij de zorg voor deze soms uitdagende, maar vooral dankbare populatie. De patiënten waarderen een vaste huisarts zeer.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent allround huisarts en wil jezelf ook wel voor langere tijd binden aan onze praktijk en zodoende een goede band met de patiënten opbouwen;
 • Een collegiale houding en als enthousiaste, betrokken en regulier werkende huisarts werk je graag samen;
 • Je vindt het leuk om een actieve rol te hebben in de ontwikkeling van de huisartsenzorg binnen ons gezondheidscentrum en onze stichting.

Laten we kennis maken:

Voor inlichtingen over de vacature, of als je een kijkje wil komen nemen, kun je contact opnemen met Petra Huijbregts, clustermanager, tel.nr. 06-43167805.

Solliciteren: 

Raak jij al enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct' aan de rechterkant!

 

Recente vacatures