zoekt een

Assistent begeleider 24 uur

Ben jij iemand die graag vanuit verbinding werkt? Solliciteer !

Wij vragen


Heb je genoeg van alle werkdruk, regels en papierwerk? Ben je toe aan meer tijd en ruimte om de bewoners voldoende aandacht te bieden? Dan is Dolop de woongroep waar je hart sneller van gaat kloppen!

Kun jij samen met het stabiele team van Dolop het volgende nastreven?

het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling
een klimaat waarin respect is voor ieders persoonlijkheid, privacy en keuzes
een klimaat waarin warmte en geborgenheid vanzelfsprekend zijn
een klimaat waarbij alle betrokkenen zich sociaal en ruimhartig tegenover elkaar opstellen
een klimaat waar men zich verantwoordelijk voelt voor elkaar
respect heeft voor ieders vrijheid om zichzelf te kunnen zijn in combinatie met vaste regelmaat en structuur als basisleefregel
een klimaat waarin de bewoners gestimuleerd worden voor hun eigen mening uit te komen
een klimaat waar aandacht is voor het onderlinge groepsgevoel als de individuele behoeften en wensen van elke bewoner afzonderlijk
En past onderstaande visie bij jouw manier van werken, dan is het tijd om te solliciteren!!

Ieder mens is uniek met zijn talenten, mogelijkheden en beperkingen. Ieder mens is op zoek naar de voor hem meest ideale levensinvulling waarbij hij gebruik maakt van zijn talenten en mogelijkheden, rekening houdend met zijn beperkingen. Voor de mensen met een verstandelijke beperking is het niet anders. Zij vragen bijzondere aandacht en zorg en een grotere investering van de omgeving om met hun mogelijkheden én onmogelijkheden om te gaan. Samen wordt gezocht naar een goed evenwicht tussen ondersteuning waar nodig enerzijds, en het bewandelen van hun eigen weg waar mogelijk anderzijds. Mensen met een verstandelijke beperking vragen om een open en eerlijke benadering en niet om een betuttelende aanpak. Tegelijkertijd vragen zij om erover te waken dat hun mogelijkheden niet overschat worden. Hoewel niet altijd aan de buitenkant te zien, hebben sommigen van hen moeite met de eisen die in onze samenleving aan hen worden gesteld. Niet de gebruikelijke normen en waarden moeten vanuit dit oogpunt uitgangspunt zijn, maar normen en waarden passend bij het individu, dat zo de ruimte krijgt zijn/ haar eigen leven te leiden. Binnen eigen mogelijkheden en tempo. Net als ieder ander mens die recht heeft op een prettige plek in onze samenleving.


Interesse?
Ben je overtuigd? Mail dan je brief en CV naar:

Colette Vermulst, colette@dolop.eu

Ben je nieuwsgierig naar deze unieke plek, maar twijfel je of je wilt solliciteren. Ieder is welkom om vrijblijvend langs te komen op onze groep voor al je vragen. Neem dan contact op met:

0411-760005 (Woongroep Dolop) of
06-12637172 (Colette Vermulst)

Voor meer informatie zie: www.dolop.eu

Contact

Colette Vermulst
Manager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mare Bijzondere Zorg

Ambulant begeleider Familieondersteuning

Kerkdriel
In overleg
's Heeren Loo

Ambulant Begeleider Kind & Gezin

Middelburg
20 - 32 uur
impegno

Ondersteunend begeleider

Veghel
28 - 32 uur