zoekt een

Doktersassistente A

MEDISCH CENTRUM HOOG BERGEN

Wij zijn op zoek naar een

Doktersassistente A met doorgroeimogelijkheden naar Doktersassistente B

(20 - 38 uur per week)

 

Wie zijn wij?
Wij zijn Medisch Centrum Hoog Bergen (www.mchb.nl) gevestigd in het centrum van
Eindhoven. Het medisch centrum bestaat uit twee huisartsenpraktijken; Hoogbergen en
Snoeren/Westein. Wij bieden duurzame, zinvolle huisartsenzorg met als uitgangspunt positieve gezondheid, zowel voor onze patiënten als ons team. Wij zijn een NHG geaccrediteerde praktijk en onderdeel van de Stroomz zorggroep. Er werken bij ons vijf huisartsen, twee huisartsen in opleiding en 16 assistentes/POH's en overige medewerkers.

Wat ga je doen?
Je gaat ons leuke team versterken door je vak vol enthousiasme uit te oefenen. Je voert een goede (telefonische) triage en ook voor de medische handelingen draai jij je hand niet om.

Wie ben jij?
Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding tot doktersassistente.
Wij vinden het daarnaast belangrijk dat jij communicatief vaardig bent, zowel in je contacten met de patiënten als met je collega's, alsmede dat je leergierig bent met doorzettingsvermogen. Je neemt initiatieven en bent vindingrijk, je ziet werk liggen en pakt dat graag op.

Wat bieden wij?
Je salaris wordt ingeschaald volgens de CAO Huisartsenzorg in schaal 4. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en zal maximaal €3.365,- bruto per maand bedragen o.b.v. een fulltime (38 uur) dienstverband. Een aanloopschaal kan van toepassing zijn om je de ruimte te geven om onze organisatie en collega’s te leren kennen alvorens je volledig aan de slag gaat in je nieuwe rol. Het aantal uur wordt in overleg afgesproken. Het betreft in eerste instantie een contract van een jaar met uitdrukkelijk de bedoeling om bij gebleken geschiktheid dit om te zetten naar een vast dienstverband. Startdatum in overleg.

Reageren of nog vragen?
Stel je vragen gerust aan Annetrude de Vries, praktijkmanager; per e-mail a.devries@mchb.nl of bel in de ochtend 040-2928631. Heb je belangstelling voor deze vacature en voldoe je aan de functie eisen, solliciteer dan voor 21 mei a.s. door je motivatiebrief met c.v. te mailen naar a.devries@mchb.nl

Indien een geschikte kandidaat is gevonden kan deze vacature eerder sluiten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Eindhoven
36 - 40 uur
Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur