zoekt een

Vakantiebaan Medewerker Welzijn/ Dagactiviteiten

Ben jij geduldig, gastvrij, zorgzaam, creatief en wil je graag iets betekenen voor anderen? Heb je affiniteit met ouderen en wil je graag met ouderen aan de slag deze zomer? Dan is de functie van medewerker Welzijn op de dagactiviteiten wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?
Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden: dat is de kern van ons werk. Wij gaan uit van ieders eigen kracht en de mogelijkheid om zelf regie te voeren. Iedereen is uniek en daar stemmen we de begeleiding op af, persoonlijk en dichtbij.

Als medewerker van de dagactiviteiten op dagbesteding “kom maar Achterum” zorg je voor een zinvolle daginvulling om elke dag zo fijn mogelijk te maken voor onze cliënten. We stimuleren de zelfredzaamheid, we bieden een dag invulling en structuur en prikkelen de cognitieve vaardigheden. Hierdoor kunnen cliënten langer zelfstandig thuis wonen en eigen regie houden over hun leven.

Als medewerker welzijn op de dagactiviteiten ben je van maandag tot en met vrijdag inzetbaar van 9 tot 16 uur. Je kunt zelfstandig een groep ouderen begeleiden op de dagactiviteiten. Als team zijn we flexibel en hebben veel voor elkaar over. We denken met elkaar mee om zo onze cliënten goede ondersteuning te kunnen geven. Samen maken we elke dag zo fijn mogelijk!

Wat bieden wij jou?
De cultuur bij Compostella kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou:
 • Een leerzame vakantiebaan op een gemoedelijke locatie en binnen een leuk team;
 • Als vakantiemedewerker Welzijn heb je een salaris in FWG 15: minimaal € 13,82,- en maximaal € 16,77,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding in de richting van Maatschappelijke Zorg en je bent beschikbaar voor 16 uur per week in de periode van 1 juli t/m 16 augustus waarin je zelfstandig een groep van max. 8 ouderen begeleidt.

Daarnaast:
 • Wil je graag in de ouderenzorg werken;
 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;
 • Heb je affiniteit met en kennis van ouderen (met dementie).
 • Ben je creatief en oplossingsgericht
 • Werk je graag samen, binnen een zelforganiserend team;
 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
 • Wil je liever eerst even bellen of appen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature contact opnemen met Marloe Hamers via 06-16135840. Of voor inhoudelijke vragen over deze functie kan je contact opnemen met teammanager Ellen van der Heijden via 06-51574076.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Tilburg
28 - 32 uur
Kempenhaeghe

Begeleider bij Kempenhaeghe

Heeze
In overleg
Neos

Stagiair(e) Werkbegeleider HK1 (MBO)

Eindhoven
24 - 32 uur