zoekt een

Coördinerend verpleegkundige - Somatiek Heeswijk-Dinther

Coördinerend verpleegkundige - Somatiek Heeswijk-Dinther
20 - 32 uur

Heb je een passie voor het werken met mensen die intensieve zorg nodig hebben? Als coördinerend verpleegkundige richt jij je op het ondersteunen van het zelfmanagement van ouderen en kwetsbare mensen, hun naasten en hun sociale netwerk, met als doel het behouden of verbeteren van het dagelijks functioneren in relatie tot dat wat het leven van deze mensen betekenisvol maakt.

Over Laverhof
Laverhof biedt zorg en ondersteuning aan mensen die een beroep op ons doen. Dat doen we respectvol en met aandacht, samen met hun familie en vrienden, als onderdeel van de lokale gemeenschap. We blijven zien wat er wél kan. Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden die we bij Laverhof in huis hebben en blijven ontwikkelen, met al onze collega's die we volop de ruimte bieden om te groeien. In hun vak en als mens. Zodat we elke dag de best mogelijke menswaardige zorg en ondersteuning bieden. Thuis of bij Laverhof, maar altijd dichtbij.

Dit ga je doen
Als coördinerend verpleegkundige maak je contact met de cliënt, afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de cliënt. Je ziet toe op wet- en regelgeving en de kwaliteit van zorg, waarbij de cliënt de eigen regie behoudt en zijn/haar naasten worden betrokken als gelijkwaardige partners in de zorg en ondersteuning.
  • Vanuit verpleegkundig leiderschap begeleid en coach jij medewerkers van het zorgteam. Je stimuleert kwaliteitsbesef, innovatie en deskundigheidsbevordering.
  • Je bewaakt de kwaliteit van zorg binnen de afdeling, stimuleert kwaliteitsbevordering en levert een bijdrage door participatie in afdelings- en organisatie brede werkgroepen.
  • Je signaleert knelpunten in de zorgverlening, analyseert deze en draagt hiertoe verbetervoorstellen aan.
  • Je verleent zorg op basis van het continue, cyclische proces van klinisch redeneren. Dit omvat: risico-inschatting, preventie, vroegsignalering, probleemherkenning, evidence-based interventie, monitoring en evaluatie. Je beargumenteert deze beslissingen en communiceert daarover met de cliënten, hun naasten en collegas.
  • Je stimuleert cliënten tot zelfredzaamheid en het ondernemen van ADL- (en sociale) activiteiten. Hierbij maak je maximaal gebruik van de kracht en mogelijkheden van mantelzorgers/familie.
  • Je verricht verpleegtechnische handelingen en assisteert zo nodig andere zorgverleners bij diverse medisch- (verpleeg)technische handelingen.

Dit breng jij mee
Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige, mbo-4 of HBO, en bent BIG geregistreerd. Je bent bekend met de verschillende CanMEDS rollen en weet deze toe te passen. Je zorgt zelf voor jouw ontwikkeling en dat je vakkennis, ook voor jouw aandachtsgebied, op peil blijft en dat je dit deelt met anderen

Dit bieden wij jou
  • Uren in overleg, verschillende contractvormen zijn bespreekbaar. We luisteren graag naar jouw wensen en kijken samen naar de mogelijkheden.
  • Leuke arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, fietsplan en mobiel-devicesplan.
  • Een brutosalaris tussen de € 2.858,27 en € 3.848,27 o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 45), exclusief onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een 13e maand.
  • Volop ruimte voor beweging en ontwikkeling met ons ruime aanbod doelgroepgerichte scholing.

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Enthousiast geworden?
We leren je graag kennen! Reageren kan via de sollicitatieknop. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kan contact worden opgenomen met Jacqueline van Eijk, teammanager zorg, via 0413-298209 of jacqueline.vaneijk@laverhof.nl.

Contact

Jacqueline van Eijk - van de Laar
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Verpleegkundig team

Schijndel
0 - 20 uur
Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur