zoekt een

Teammanager ORO Entree

ZO ZORG JIJ VOOR GELUK
Wat deze functie zo boeiend maakt? Je zorgt samen met je team dat het complete instroomproces soepel, klantgericht en efficiënt verloopt en zorgt dat onze (nieuwe) cliënten een professioneel instroomproces ervaren en vooral een warm welkom. Dat doe je samen met een gedreven team van zes collega’s.

Op basis van de hulpvragen van (potentiële) ORO-cliënten, cliënt vertegenwoordigers, verwijzers en zakelijke businesspartners, zorg jij samen met je team voor het optimale instroomproces, waarbij er alles wordt gedaan om de vraag van de klant en het aanbod van ORO bij elkaar te brengen. Dit alles resulteert in tevreden klanten en grip op het vraag- en aanbodproces. De afdeling maakt onderdeel uit van de eenheid strategie, innovatie en advies.

Wat ga je concreet doen:

 • Je ontwikkelt en positioneert ORO Entree en relatiemanagement verder, zodat ORO één ‘voordeur’ heeft die zowel voor cliënten als verwijzers optimaal loopt.  
 • Samen met collega’s ben je continu aan het onderzoeken en verbeteren op welke wijze we de dienstverlening van Entree kunnen verbeteren ter ondersteuning van onze (nieuwe) cliënten maar ook ten behoeve van onze collega’s in het primair proces. In 2024 gaan we met ondersteuning van een LEAN-deskundige een verbeterslag realiseren op de cliënt gerelateerde in- door en uitstroomprocessen van de organisatie. Jij bent daarbij een belangrijke sparringpartner. De implementatie is jouw verantwoordelijkheid waarbij je je team meeneemt en coacht. 
 • Je ontwikkelt operationeel/tactisch beleid voor Entree waarbij je ervoor zorgt dat jouw team een nog betere bijdrage levert aan de organisatiedoelstellingen. Je vertaalt dit beleid naar een jaarplan en concrete doelen. Vervolgens stuur je op de realisatie van deze doelen (zoals doorlooptijden) binnen de gestelde budgetten en kaders.   
 • Je geeft dagelijks op een coachende en faciliterende wijze leiding aan het team van zorgbemiddelaars en de relatiemanager, waarbij je hen in hun kracht zet, helpt om te verbeteren en bijdraagt aan hun zelfsturing.  
  Op basis van klantsignalen en analyse van data uit het instroomproces genereer je managementinformatie. Op basis hiervan kan ORO een betere match maken op de vraag van klanten en het aanbod van ORO.

DEZE TALENTEN BRENG JIJ MEE

 • Je bent een stevige persoonlijkheid die ergens voor staat, de discussie niet uit de weg gaat, en tegelijkertijd ook mensen meekrijgt door de verbindende manier van aanpak.
 • Je bent een bouwer: je vindt het leuk om in deze ontwikkelfase continu verbeterslagen te maken, maar ook om in deze dynamische omgeving concrete doelstellingen te behalen.
 • Je wilt vernieuwen. Deze beweging breng je op basis van data en analyse, je bent dus analytisch aangelegd. En weet daarbij de verbinding te leggen tussen processen, de inrichting van systemen en de medewerkers.
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de zorg. Je hebt bijvoorbeeld kennis van zorgstromen en financieringsvormen of bent in staat deze snel eigen te maken. Verder ben je in staat om ontwikkelingen in de zorg te vertalen naar kansen voor ORO.
 • Je verbindt belangen, acties en activiteiten van verschillende partijen met elkaar, met als doel een win-win situatie te creëren.
  Je bent een kartrekker en hebt ervaring met het dagelijks aansturen van een klein team. Je hebt kennis en ervaring met het realiseren procesverbetering en implementatie daarvan.
 • Je hebt een aantoonbaar HBO denk/werkniveau en beschikt over voldoende relevante ervaring en lef om deze uitdaging op te pakken

ZO WAARDEREN WIJ JOU

 • Een baan voor 24 tot 28 uur per week
 • Een salaris in FWG55 volgens cao gehandicaptenzorg (vanaf 1-6-2024 is dit minimaal
  € 3 281,- en maximaal € 4 806,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Eindejaarsuitkering, flexibele   werktijden, thuiswerken, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling en oog voor fit en vitale medewerkers.
 • Het betreft een uitdagende functie voor iemand met lef, waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om te handelen.
 • Na de periode van een jaar de intentie voor een contract voor onbepaalde tijd.
   

Contact

Dorrie Wijnhoven
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Chief Information Security Officer

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Sterk Huis

Teamleider Aanmeldpunt Crossroads

Goirle
32 - 36 uur
Mijzo

Teammanager zorg en welzijn

Woudrichem
12 - 16 uur