zoekt een

Fysiotherapeut

Ben jij de fysiotherapeut die ons team wil komen versterken?

Dan is dit iets voor jou!
Deze vacature is voor 24-32 uur per week binnen de woonzorglocaties van Thebe.

Tot het takenpakket behoort het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten woonachtig in het verpleeghuis. Je werkt in een multidisciplinair teamverband en draagt bij aan de inhoud en uitvoering van het zorgplan. In het kader van de werkzaamheden stem je af met andere disciplines en geef je instructie aan verplegend/verzorgend, dan wel assisterende medewerkers.

Het team fysiotherapie is ondergebracht bij het multidisciplinaire team Behandeling. Een dynamisch team waarbij naast goede samenwerking tevens aandacht blijft voor de eigenheid van iedere vakgroep.

Over jou
Als fysiotherapeut ben je in het bezit van het HBO diploma fysiotherapie en je bent BIG en CKR geregistreerd. Onze doelgroepen, met name Korsakov, NAH en Gerontopsychiatrie, spreken je vanzelfsprekend aan en je hebt affiniteit met de ouderenzorg.

Als fysiotherapeut werk je zelfstandig, maar ook binnen een multidisciplinair team weet jij je uitstekend te redden. Je beschikt daarbij over sociale- en communicatieve vaardigheden.

Wij bieden
  • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
  • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 3.256,53 - max. € 4.906,49. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
  • Interessante (collectiviteits)kortingen.
  • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
  • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie.

Reageren kan tot 24 mei 2024, de gesprekken zullen plaatsvinden op 30 mei 2024.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Danielle Wolthuizen (fysiotherapeut) telnr. 06-18 26 28 79.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Huisartsen

Allround POH-S Huisartsenpraktijk Wijk en Aalburg

Wijk en Aalburg
Parttime
BrabantZorg

Bewegingsgoog | Tijdelijk | 28 uur

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant B.V.

POH Somatiek , huisartsenpraktijk ’t Seuverick te Oisterwijk

Oisterwijk
8 - 12 uur