zoekt een

Teamleider trombosedienst locatie Rotterdam 28 - 32 uur per week

Star-shl is een stichting die medische diagnostiek levert. De diagnostische centra zijn opgericht door en voor huisartsen om onafhankelijke eerstelijnsdiagnostiek mogelijk te maken en zo optimaal mogelijk te organiseren, voor het welzijn van de patiënt. Onze 1200 medewerkers leveren een uitgebreid palet aan diagnostische diensten voor meer dan 2.500 huisartsen, verloskundigen en zorgprofessionals werkzaam in andere zorginstellingen, we nemen bloed af en voeren functie- en beeldvormende onderzoeken uit, zoals ECG en longfunctie. Bij huisartspraktijken begeleiden we patiënten met een chronische ziekte, zoals diabetes of een hoge bloeddruk. Ook heeft Star-shl de grootste trombosedienst van het land. Als samenwerkingspartner van de huisarts organiseren we daarnaast scholingen, diagnostisch toetsingsoverleg en lezingen. We participeren in wetenschappelijke studies vanuit een groot academisch netwerk. Dit doen we allemaal vanuit onze kernwaarden ‘samen’, ‘hartelijk’ en ‘toonaangevend’. Deze kernwaarden zitten in het DNA van onze medewerkers.

Star-shl is een belangrijke en toonaangevende speler op het gebied van trombosezorg. Wij bieden dagelijks kwalitatief hoogwaardige antistollingszorg voor circa 17.000 patiënten. De afdeling Trombosezorg maakt samen met de afdelingen Beeldvormend & Functieonderzoek, Prenataal Centrum en Praktijkondersteuning onderdeel uit van de sector Beeld & Zorg die wordt aangestuurd door de sectordirecteur.

Deze sector levert een ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige diensten, verricht door vakbekwame medewerkers. Kwaliteit, klantgerichtheid en deskundigheid staan centraal. De afdeling trombosedienst wordt aangestuurd door het afdelingshoofd die hierin ondersteund wordt door een teamleider. Als teamleider stuur je het medisch secretariaat aan, bestaande uit 16 collega’s.

Inhoud van de functie:
Ben jij een inspirerende leider met een passie voor medische zorg? Heb je ervaring in het aansturen van teams? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als teamleider ben je in de eerste plaats bezig met het plannen en coördineren van de werkzaamheden van het medisch secretariaat. Je zorgt ervoor dat jouw medewerkers in hun kracht staan en weten wat er van ze verwacht wordt. Het betreft het medisch administratieve proces op de afdeling; het team beantwoordt vragen van patiënten en aanvragers, en verricht administratieve en secretariële taken ten behoeve van de primaire processen van de trombosedienst. Je stuurt hier bij waar nodig. Door continu te verbeteren lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling. Je initieert verbeterprocessen, werkt deze mee uit en je adviseert en draagt bij aan verbeteringen met betrekking tot de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening.

Wij zoeken:

Een ervaren, gedreven en enthousiaste teamleider. Je hebt een MBO+ achtergrond met leidinggevende ervaring in front- en backoffice omgevingen. Je hebt een klantvriendelijke instelling en bent bekend met verbetermethodieken en verandermanagement. Je vindt het leuk om in een actieve rol met de teams onze patiënten de beste service te bieden. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring in het aansturen van een team. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, je bent toegankelijk en je bent een inspirerende leidinggevende. Beschikbaarheid op minimaal maandag en vrijdag is een vereiste.

Wij bieden:
Een uitdagende functie in een innoverende organisatie met een prettige en enthousiaste werkomgeving. Inschaling van het salaris vindt plaats conform CAO ziekenhuizen in functiegroep 50.

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ruben Kooiman, Afdelingshoofd Trombosedienst via zijn e-mail: r.kooiman@star-shl.nl

Wij ontvangen je motivatie en je cv graag vóór 1 juni 2024.

Aanstelling bij Star-shl vindt plaats onder de voorwaarde dat je beschikt over een recente, positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Recente vacatures

Prisma

Planner

Waalwijk
24 - 32 uur
De Wever

Teamcoach (V240198)

Tilburg
28 - 32 uur
Sterk Huis

Teamleider Aanmeldpunt Crossroads

Goirle
32 - 36 uur