zoekt een

Voedingsassistent (bij-/zomerbaan)

Help jij deze zomer onze revalidanten met hun maaltijden?

Wil jij wat uren werken naast je opleiding, naast je andere baan of naast je pensioen? Voor onze locatie in Breda hebben wij een bijbaan en/of zomerbaan beschikbaar voor een voedingsassistent. Ervaring is niet nodig, als je maar de juiste werkinstelling hebt. Je bepaalt zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt. Ben jij onze enthousiaste nieuwe collega die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt?

De MARQ is dé specialist in geriatrische revalidatie en herstel en is hierin uniek in Nederland met locaties in Breda, Zevenbergen en Etten-Leur. Onze slogan ‘De MARQ  Maakt Meer Mogelijk’, is een belofte aan revalidanten én hun naasten om alles te doen wat in ons vermogen ligt om individuele revalidatiedoelen binnen een therapeutisch klimaat te bereiken. Dit doen we met een frisse blik, vol enthousiasme en met kennis van zaken. De kernwaarden van De MARQ  ‘Samen, Alert, Inventief en Betrokken’ zijn daarbij leidend voor al onze, circa 230, collega's. 

 

Wat ga je doen?

Jij gaat onze voedingsassistenten ondersteunen. Dat betekent dat je deel uitmaakt van een multidisciplinair team, dat nauw samenwerkt om onze revalidanten weer in hun thuissituatie kunnen wonen. Leren om zelfstandig te eten, de tafel te dekken en af te ruimen hoort daar ook bij. 

Als voedingsassistent zorg je ervoor dat onze cliënten worden voorzien van de dagelijkse maaltijden en dranken. Jij draagt mede bij aan het huiselijke gevoel op een afdeling en ondersteunt de revalidant en je collega’s waar nodig.


Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het aanwezig zijn in de huiskamer of ontmoetingsruimte;
 • Voorbereiden en helpen rondom ontbijt en/of lunch;
 • Koffierondjes lopen en uitserveren;
 • Opwarmen en serveren van de warme maaltijd;
 • Medeverantwoordelijkheid voor een schone werkomgeving.
   

Wie ben jij?

 • Je bent een echte aanpakker en niet bang om hard te werken;
 • Steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Staat met plezier klaar om anderen te helpen;
 • Jij bent respectvol naar zowel revalidanten als collega’s;
 • Hecht waarde aan een nette werkomgeving.


Wat breng je mee?

 • Jij hebt wat uren over naast je opleiding, werk of pensioen;
 • Je bent enthousiast en hebt een goede werkinstelling;
 • Ervaring met voeding en/of binnen de zorg is meegenomen, maar zeker niet verplicht.


Wat mag je verwachten? 

Werken bij De MARQ betekent werken in een unieke organisatie die volop in beweging is. In een professionele en inspirerende omgeving waar vakmanschap, balans tussen menselijk en zakelijk, en laagdrempelige communicatie met en tussen alle collega’s hoog in het vaandel staan.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT. Afhankelijk van leeftijd en ervaring FWG 15 (minimaal € 1984,- tot € 2407,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Daarnaast biedt De MARQ een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteer direct!

Wil je de uitdaging aangaan om samen met ons verder te bouwen aan De MARQ?  Dan leren wij je graag kennen. Reageer direct en solliciteer via HRM@deMARQ.nl of neem contact op met Melle Boevé, Manager Zorgteam, via 06–23376393 voor meer informatie.

Wij zien je cv en motivatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door recruiters of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Melle Boevé
Teammanager GRZ
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Comfor Zorg bv

Avondhulp / weekendhulp / vakantiehulp

Bladel
0 - 32 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Huishoudelijke Medewerk(st)er Concordialaan in 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch
12 - 16 uur