zoekt een

Ambtelijk Secretaris Ondernemingsraad

Ben jij een gedreven professional met passie voor medezeggenschap? Wil jij een essentiële rol spelen in het ondersteunen van de OR en het besturingsteam. En wil jij bijdragen aan onze missie om een positieve impact te hebben op de samenleving dan is deze functie iets voor jou.

Wij zoeken 1 Augustus een gemotiveerde:

                                                           Ambtelijk Secretaris Ondernemingsraad voor 12 uur per week

Wat ga je doen?

Als Ambtelijk Secretaris Ondernemingsraad (OR) ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken die bijdragen aan een effectieve medezeggenschapsstructuur. Je beheert de agenda, het archief en de correspondentie van de OR, organiseert en bereidt vergaderingen voor, notuleert en werkt deze uit. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor zowel OR-leden als de directie en zorg je voor een consistente naleving van wetten, procedures en afspraken betreffende medezeggenschap. 

Je ondersteunt bij het opstellen en bewaken van het jaarlijkse OR-werkplan, bewaakt termijnen en deadlines met betrekking tot medezeggenschap, en adviseert de OR over juridische en procedurele zaken. Een cruciale rol is het bijdragen aan een positieve en constructieve sfeer binnen de OR.

Ben je betrokken bij het opstellen en uitvoeren van het pr-beleid van het medezeggenschapsorgaan. 

Draag je bij aan de begroting, bewaak je het budget, en zorg je voor de totstandkoming van beleidsvoornemens en diverse documenten. Het op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen het vakgebied en het verstrekken van informatie aan het medezeggenschapsorgaan behoren ook tot je verantwoordelijkheden. 

Tot slot adviseer je zowel de OR als het besturingsteam over te kiezen inhoud en strategie in medezeggenschapskwesties.

 
Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal HBO denk en werk niveau.
 • Kennis van/ervaring met medezeggenschap en relevante wet- en regelgeving zoals de Wet op de Ondernemingsraden is een pre.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Analytisch vermogen en een proactieve werkhouding.
 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Het spreekt voor zich dat je integer en betrouwbaar bent.
   

Wat doet Traverse?

Het is onze missie om een stabiele basis te creëren voor mensen die geen eigen woning hebben of dakloos dreigen te worden. Traverse biedt hulp aan personen die in deze situatie komen, ongeacht de achtergrond van een persoon. Door mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, stellen we ze in staat om de regie te nemen en een nieuwe, positieve wending aan hun eigen verhaal te geven.

Wij gaan uit van de kracht en verantwoordelijkheid van de teams en de medewerkers zelf. Er is geen hiërarchisch leidinggevende. We werken in zelforganiserende teams met resultaatafspraken. Om die reden vinden we het van belang dat je affiniteit hebt met het werken in een zelfsturende organisatie.

 

Wat bieden wij?

 • Je komt te werken in een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is;
 • Je krijgt een dienstverband voor 12 maanden, met de intentie tot verlenging;
 • Je kunt de arbeidstijd per week nog nader met ons afstemmen;
 • Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald volgens de CAO Sociaal Werk in schaal 8 (min. € 3.282, - en max. € 4.676, - bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van je relevante werkervaring. Conform CAO per 1-7-2024
 • Boven op jouw salaris ontvang je nog ruim 18% aan Individueel Keuzebudget.
 • Omdat wij opleiding en ontwikkeling belangrijk vinden, krijg je ook nog 1,5% loopbaanbudget om bijvoorbeeld te besteden aan een opleiding;
 • Iedere werknemer binnen Traverse krijgt een Talentcoach toegewezen
   

Enthousiast geworden?

Reageer dan via de sollicitatieknop op onze website voor 30-06-2024. Heb je nog andere vragen mail dan naar vacature@smo-traverse.nl

Webclip afbeelding

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur