zoekt een

Psychiater Persoonlijkheidsstoornissen

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je verricht als psychiater persoonlijkheidsstoornissen medicamenteuze behandelingen.
 • Je bent verantwoordelijk voor psychiatrisch onderzoek (diagnostiek).
 • Je adviseert teamleden over het te voeren behandelbeleid.
 • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van onze zorgprogramma’s en zorgpaden.
 • Je zorgt voor een optimalisatie van de kwaliteit van de aangeboden behandelingen.
 • Je krijgt ruimte voor psychotherapeutische behandelingen, zoals psychodynamische psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie en EMDR.
 • Je neemt samen met collega psychiaters deel aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt.

Het Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen maakt deel uit van de cluster planbare zorg. Dit jaar ontwikkelen we dit centrum naar een centrum voor zowel persoonlijkheidsstoornissen als Angst en Stemmingsstoornissen. De multidisciplinaire richtlijnen zijn leidend voor de behandeling van de doelgroep van het centrum. Binnen het centrum hebben we een breed ambulant aanbod dat gericht is op de multidisciplinaire richtlijnen.

Wij behandelen onze cliënten vanuit een herstelgerichte visie. Het centrum is een werkplek waar enthousiaste, deskundige professionals werkzaam zijn en er vanuit gedeelde verantwoordelijkheid wordt samengewerkt. Het multidisciplinaire team bestaat o.a. uit psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, (GZ)-psychologen, SPV’ers en verpleegkundigen. Bekijk online de website van Centrum Persoonlijkheidsstoornissen.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot psychiater met BIG en RGS-registratie.
 • Ervaring en/of affiniteit met persoonlijkheidsstoornissen.
 • Het vermogen om anderen te kunnen inspireren, overtuigen en enthousiasmeren.
 • Een eigen visie, creativiteit en een gevoel voor humor.
 • Beschikbaarheid van minimaal 8 uur per week.

Wat bieden wij jou?
Een mooie, afwisselende baan als psychiater in een ambitieus team met volop ontwikkelingsmogelijkheden. De functie is ingeschaald in de salarisschaal voor medisch specialisten (minimaal €6.068,- en maximaal €10.376,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen. De kosten voor verplichte registraties worden door de werkgever vergoed.

Je hebt ook recht op een AMS opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling. Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Imke Sleddens, Teamleider, tel. 06- 58 96 12 64. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Op deze vacature is een wervingspremie voor medewerkers van toepassing.

Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Revant

ANIOS

Breda
28 - 32 uur
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur