zoekt een

Woonzorgondersteuner

In het hart van Oirschot vind je woonzorgcentrum Sint Joris, tevens de grootste locatie van Joris Zorg. De afdelingen Straten, Kattenberg en Moleneind zijn drie woningen met 9, 12 of 13 bewoners waar bewoners verblijven met zowel somatische als psychogeriatrische beperkingen. Deze woningen zijn met elkaar verbonden waardoor je altijd een beroep kan doen op een van je collega`s werkzaam op de andere woning. Eigen regie, kwaliteit van leven en een fijne oude dag zijn kernwoorden die bij ons hoog in het vaandel staan.

DIT GA JE DOEN
Spreekt werken op het gebied van zorg, welzijn en huishouden je aan? Draag je graag bij aan een zinvolle en fijne dag voor onze cliënten? Ben jij die schakel tussen onze cliënten, hun zorgomgeving en je collega's? En klinkt werken op een kleinschalig opgezette prachtplek in het groen - en binnen een gezellig team! - je als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je bent welkom op Oirschot! En let wel: we hebben zowel fulltime als parttime vacatures. Wat jou het beste past!

Je verricht lichte Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Denk aan het helpen van cliënten bij het wassen, douchen, aankleden en naar bed gaan.
Je verricht schoonmaakwerkzaamheden in onze algemene ruimtes en/of in de woonruimtes van onze bewoners. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bedden verschonen, planten water geven en meubilair en kasten schoonhouden. Je verzamelt en distribueert ook wasgoed, linnen en kleding.
Je biedt ondersteuning ten behoeve van de eetmomenten van onze bewoners (verstrekken van maaltijden, portioneren van maaltijden).
Je begeleidt leerlingen op MBO 1 en MBO 2 niveau, stagiaires en/of vrijwilligers en draagt daarmee bij aan hun vakmanschap.
Je bevordert de huiselijke, warme sfeer binnen Joris Zorg en betrekt bewoners bij ontspannings- en activeringsactiviteiten. Persoonlijke aandacht staat voorop. Dat is het hart van Joris Zorg!


HEB JIJ HET IN JE? 
Je bent in het bezit van een MBO 1 of MBO 2 diploma
Je hebt kennis van en ervaring met lichte zorg- en huishoudelijke taken
Ervaring met werken met ouderen is een pre
Vanzelfsprekend heb je een (zorg)hart voor ouderen!
Je hebt tact en inlevingsvermogen en je bent oplettend: je ziet eventuele veranderingen bij bewoners en deelt dat met collega's


HANDIG OM TE WETEN:
In overleg met jou bepalen we het aantal uren dat je wilt werken (voorkeur 20 uur)
Je komt in een gezellig en professioneel team te werken
Je krijgt meteen een vast contract
Een bruto salaris van min. € 2.236,57 en max. € 2.772,02 per maand volgens cao VVT FWG 20 bij een 36-urige werkweek (salarisschalen VVT per 1 maart 2024)
In oktober 2024 volgt er een CAO salarisverhoging van 2,5%
Je krijgt vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
Je werkt wisselende diensten


BEN JE AL OM? 
Dat komt goed uit want wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! Bel of mail daarom gerust met de teamleider voor meer informatie via jody.van.kroonenburg@joriszorg.nl of 06-82756767. En direct solliciteren kan ook via onderstaande button!
Tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Contact

Jody van Kroonenburg
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur