zoekt een

Regie Wijkverpleegkundige

In verband met zwangerschapsvervanging zoeken wij per 1-5-2024 een ervaren Regie Wijkverpleegkundige voor 24 - 28 uur. De functie staat open tot 31 oktober 2024.

Jij bent een ervaren Wijkverpleegkundige met ambities en wilt graag de rol van Regie Wijkverpleegkundige verkennen.

Wij zoeken naar iemand die graag door de polder, over de dijk en/of langs de Lek rijdt en affiniteit heeft met het landelijke gebied en de dorpse cultuur van het gezellige Molenlanden.

Wat ga je doen?
In dit gebied ben je samen met de teammanager en je collega Regie Wijkverpleegkundige, verantwoordelijk en betrokken bij 4 teams in Molenlanden waarvan er 2 in je portefeuille zitten.

De relatief nieuwe en uitdagende rol van Regie Wijkverpleegkundige is divers qua invulling en taken; Dat betekent dus sturen op kwalitatief goede en doelmatige zorgverlening en op de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van de Wijkverpleegkundigen uit je teams. Jij bent onder anderen een vraagbaak voor complexe zorg, maar ook het bewaken en bespreken van kwaliteitsdashboard, coaching collega’s, voorzitten van werkgroepen, organiseren van wijkverpleegkundige overleggen, afstemmen met externe contacten zoals bijvoorbeeld de gemeente.

Daarnaast blijf je in de rol van regiewijkverpleegkundige deels werkzaam als Wijkverpleegkundige. Dit is in de verdeling van 50% cliëntenzorg en 50% kwaliteit. Routes lopen in de wijk, indiceren, organiseren en coördineren en adviseren van de zorgverlening binnen de wijk, blijft je vakgebied.

Samen met de teammanager ben je verantwoordelijk voor de resultaten. Gezamenlijk met de teammanager (en collega Regie Wijkverpleegkundige) heb je ieder kwartaal overleg met de directeur waarbij je de resultaten op het gebied van kwaliteit van zorg en toegankelijk houden van de zorg toelicht en bespreekt. Je kijkt ook samen naar de bedrijfsvoering binnen de teams die binnen jouw portefeuille vallen.

Waar ga je werken?
Rivas Zorggroep heeft een uitgebreid werkgebied van Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht-Zuid. Je bent onderweg met de auto en je ontmoet verschillende cliënten op je route.

Binnen de functie van Regie Wijkverpleegkundige zal je ook regelmatig op kantoor werken. Het is ook mogelijk dat afspraken op een andere locatie binnen Rivas of daarbuiten plaatsvinden.

We vragen hierin ook een zelfstandige houding om de taken goed te verdelen. De teams beschikken over uitstekende planners, waardoor afstemming mogelijk is en eens balans tussen werk en privé. Kortom, je kunt bovendien veel invloed uitoefenen op je eigen rooster.

Binnen onze Wijkverpleegkundige teams kun je rekenen op een nauwe samenwerking met kundige en gedreven collega’s. Samen maken jullie de kwaliteit en continuïteit van zorg elke dag beter voor de cliënten. Precies daarom wil jij werken bij Rivas in de Wijkverpleging!

Wie ben jij?
Je combineert jouw regie voerende, coachende en coördinerende kwaliteiten met een onvermoeibaar streven naar de beste kwaliteit van zorg. Je bent kritisch, open, communicatief vaardig en resultaatgericht. Jij kunt ons tactisch beleid voor zorg en welzijn goed vertalen in operationeel beleid. Bijvoorbeeld door de relevante informatie begrijpelijk en inzichtelijk te maken voor de zorgprofessionals, cliënten en hun naasten.
  • Je bent in het bezit van een diploma hbo-verpleegkunde en BIG-geregistreerd.
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring als wijkverpleegkundige.
  • Je bent werkzaam buiten het gebied Molenlanden.

Wat bieden wij?
  • Je verdient een salaris tussen de € 3084,18 en € 4426,10 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Je krijgt vakantiegeld van 8% in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33% in november. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
  • De functie is ingedeeld in FWG55. De salarisinschaling is afhankelijk van je werkervaring.
  • Je krijgt een overeenkomst voor een half jaar tussen 24 - 28 uur per week. Rooster en uren zijn in overleg.
  • Je tekent een tijdelijk contract i.v.m. zwangerschapsvervanging met ingang van 1 mei 2024.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
  • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en profiteert van Rivas Benefits at Work.
  • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Bespreek met je huidige teamleider de interesse voor deze vacature voor deze ingediend wordt.
Voor inhoudelijke vragen over de vacature neem je contact op met teammanager Emmy Bakker op 06 21 56 82 05. (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag).

Deze vacature wordt gesloten zodra de geschikte kandidaat gevonden is.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel de recruiter op 06 30 55 70 46.

Contact

Thomas A-Loi de Vos
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.