zoekt een

Coördinerend verzorgende IG in de wijk

Ben jij verzorgende IG en op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de wijkverpleging?

Dan is dit iets voor jou!
Buurtteam Tilburg Stokhasselt, is op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG in de wijk om het team te versterken. Tilburg-Noord is een multiculturele wijk, waar geen dag hetzelfde is en altijd iets te beleven is.

Team Stokhasselt bestaat uit 13 zorgprofessionals met verschillende functies, talenten en kwaliteiten. Deze talenten zetten wij dagelijks in om de beste zorg te verlenen aan de cliënten waar wij komen. Als team zijn wij flexibel en staan we voor elkaar klaar, daarnaast blijven wij in ontwikkeling en staan we open voor innovatie en vernieuwing.

Team Stokhasselt draagt zorg voor ongeveer 90 cliënten in de thuissituatie. Onze doelgroep bestaat uit o.a.: (kwetsbare) ouderen, kortdurende of chronische zorg, wondzorg, verpleegtechnische zorg, palliatieve of terminale zorg.

De cliënten variëren in leeftijd, elk met hun eigen (zorg-)vraag. Iedere cliënt is uniek en achter elke voordeur tref je een andere situatie aan. De zorg veranderd en dit brengt uitdagingen met zich mee. Als team spelen wij in op deze uitdagingen door samen met de cliënten en hun naasten te kijken wat zij zelf kunnen en of de inzet van (zorg-)technologie een passende oplossing biedt voor de vraag die er lig. Het stimuleren van het behouden van regie over het eigen leven vinden wij belangrijk binnen ons werk.

Jouw werkdag
Je start je dag gezamenlijk met een kop koffie of thee, bijzonderheden worden doorgenomen en daarna ga je zelfstandig op route in de wijk. Het ene moment verricht je wondzorg of een verpleegtechnische handeling en het andere moment help je iemand bij de zelfzorg of medicatie. Daarnaast ben je alert op het signaleren van (gezondheids-)problemen.

Je werkt daarbij nauw samen met de cliënt en zijn of haar netwerk, je collega’s uit je team en andere disciplines. Jij stimuleert de cliënten in hun zelfredzaamheid, met behoud van regie en eigenwaarde. Het signaleren van (gezondheids-)problemen, ondersteunen bij o.a. de persoonlijke zorg, het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en wondzorg zijn onderdeel van je dagelijkse werk. Je gaat ingezet worden op dagdiensten, middagdiensten en avonddiensten.

Over jou
Jij hebt hart voor de zorg, toont empathie, bent nieuwsgierig en een teamspeler. Ook kijk je op een innoverende manier naar de zorg en ziet dit als een uitdaging. Je haalt energie uit persoonsgerichte zorg en helpt de cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn/haar leven zelfstandig te leiden. Daarnaast heb je:
  • Je bent een gediplomeerde Verzorgende 3 IG met ervaring en affiniteit in ouderenzorg. Ook voorlopende opleidingen van de huidige diplomering volstaan (zoals het diploma MDGO VZ of MDGO Ziekenverzorgende (zonder deelkwalificatie 304) of gelijkwaardig. Je kunt je dan op laten leiden tot Verzorgende IG;
  • Ben je in het bezit van een geldige BIG-registratie;
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wij bieden
  • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
  • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.536,95 - max. € 3.502,58. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
  • Interessante (collectiviteits)kortingen.
  • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
  • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Nina Verhagen tel. 06-82 13 79 31. E-mail; nina.verhagen2@thebe.nl

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur