zoekt een

Diëtist

Als diëtist weet je maar al te goed dat je met voeding veel goeds kunt doen en welke positieve impact dit kan hebben op je cliënten. Goede adviezen over voeding en levensstijl zijn aan de ene kant persoonlijk en praktisch, aan de andere kant werk je samen in een team. Daarom is een overstijgende blik ook belangrijk. Je vindt het leuk om mensen te begeleiden en meer te leren over voeding door middel van voorlichting en cursussen. Met goede adviezen kunnen mensen hun klachten stabiliseren, sneller herstellen of erger voorkomen en bijdragen aan de kwaliteit van leven van onze cliënten, revalidanten en bewoners. Dat maakt jouw werk belangrijk!

Wat ga je doen?
Als diëtist richt je je met name op het begeleiden van cliënten voor onderzoek en behandeling in de gehele keten van ziekenhuis, revalidatiezorg, verpleeghuiszorg en wijkverpleging. Met de nadruk (voor deze vacature) op langdurige-, revalidatie- en eerstelijnszorg. Spreekuren vinden op diverse locaties fysiek, telefonisch of online plaats, de spreekuren kunnen ook in de avonduren plaats vinden. Hierbij sta je nauw in contact met Rivas medewerkers, verwijzers en andere samenwerkingspartners waardoor multidisciplinaire zorg geleverd kan worden.

Je kunt met vragen altijd terecht bij je collega’s. Iedereen binnen het team heeft zijn eigen aandachtsgebied en er wordt vanuit één vakgroep zorgsector-overstijgend gewerkt.

Je begrijpt dat voorlichting, advies en preventie op het gebied van voeding het verschil kan maken in het dagelijks leven. Door het geven van workshops help jij cliënten en medewerkers binnen langdurige zorg om goede of gezondere keuzes te maken. Cliënten zijn je dankbaar, want kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken.

Waar ga je werken?
Binnen Rivas Zorggroep is een team van 15 diëtisten verantwoordelijk voor de diëtistische zorg. We krijgen rechtstreeks cliënten doorverwezen van de specialisten, van jeugdgezondheidszorg en van de huisartsen naar Rivas. Onze ketenzorg is uniek te noemen, waardoor er goede contacten zijn en nauwe samenwerking is met artsen, verpleging en verzorging, facilitaire dienst, praktijkondersteuners en paramedici.

Ons team is de vakgroep Diëtetiek. We hebben elke maand een breed vakgroepoverleg, naast de overleggen die per zorgdomein plaatsvinden. Omdat we elkaar niet dagelijks zien, is dit een fijn moment om de contacten te onderhouden.

Wie ben jij?
 • Je schakelt tijdens je werk moeiteloos over van cliënt naar cliënt, afdeling naar afdeling en locatie naar locatie. Leeftijden variëren van jong tot oud, verschillende ziektebeelden en chronische en acute zorg. Iedereen krijgt van jou persoonlijke aandacht en de nodige empathie. Met jouw kennis en enthousiasme weet jij cliënten te activeren naar een verandering in de levensstijl. Of dit nu een-op-een is of voor een groep, jij kunt het allebei.
 • Je bent in het bezit van het diploma hbo Voeding en Diëtetiek en ge(her)registreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.
 • Je bent een ondernemende diëtist en niet bang om zelf initiatief te nemen.
 • Je bent zelfstandig maar weet ook wanneer je om hulp kunt vragen.
 • Je bent een netwerker en vindt het leuk om verbinding te maken.
 • Je hebt er geen moeite mee om te reizen omdat je op wisselende locaties je werk uitvoert en bent in bezit van een rijbewijs en auto.
 • Je bent communicatief sterk en in staat je visie te geven.
 • Je bent een teamplayer, samenwerken past je als een jas.
 • Je hebt ervaring met het geven van voorlichting en cursussen binnen je vakgebied, en wilt dit verder ontwikkelen.
 • Je bent in ieder geval op woensdag en vrijdag beschikbaar.
 • Je bent indien nodig ook in de avonduren beschikbaar.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat jij goed bent in wat je doet. Je krijgt dit er van ons voor terug.
 • Je verdient een salaris tussen € 3047,- en € 4324,- conform FWG 50 volgens de cao ziekenhuizen. De salarisinschaling is afhankelijk van je werkervaring.
 • Je krijgt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • Je tekent een contract voor het aantal uur wat je afspreekt met de leidinggevende.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao ziekenhuizenoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en je profiteert van Rivas Benefits.

Heb je interesse?
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel of app je met Thomas de Vos (recruiter) via 06 47 53 34 80.

Contact

Thomas A-Loi de Vos
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Huisartsen

Allround POH-S Huisartsenpraktijk Wijk en Aalburg

Wijk en Aalburg
Parttime
BrabantZorg

Bewegingsgoog | Tijdelijk | 28 uur

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant B.V.

POH Somatiek , huisartsenpraktijk ’t Seuverick te Oisterwijk

Oisterwijk
8 - 12 uur