Coördinator Bedrijfshuisvesting | Rotterdam

Pameijer zoekt een gedreven Coördinator Bedrijfshuisvesting. Zoek jij een uitdagende functie waarbij je je passie voor vastgoed kunt combineren met een hart voor zorg en welzijn? Dan ben je bij Pameijer aan het juist adres!

Wat ga je doen als Coördinator Bedrijfshuisvesting?

Bij Pameijer staat het welzijn en de ontwikkeling van onze cliënten centraal. Om dit te realiseren, zijn geschikte locaties van cruciaal belang. Als Coördinator Bedrijfshuisvesting ben jij verantwoordelijk voor het vinden, onderhouden, verbouwen en verbeteren van deze locaties. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of transformatie, jij staat voor de uitdaging om deze complexe vraagstukken op te lossen. Hierbij houden we niet alleen rekening met de wensen van onze cliënten, maar ook met de belangen van de buurt en duurzaamheid staat hoog op onze agenda.

Vanaf het allereerste moment dat een team een huisvestingsvraag heeft, ben jij betrokken. Je pakt deze vraagstukken projectmatig aan en zorgt voor de benodigde besluitvormingsdocumenten voor ons bestuur. In de uitvoering stuur je de projectleider aan als eindverantwoordelijke. Daarnaast onderhoud je nauwe contacten met verschillende woningbouwcorporaties, gemeentes en andere stakeholders.

Samen met je collega-coördinator ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en financieel bewaken van een duurzaam lange termijn huisvestingsbeleid en investeringsbegroting. Als Assetmanager Vastgoed draag je bij aan het beheer van onze vastgoedportefeuille, met oog voor zowel de zorg als het financiële aspect.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij de afdeling Vastgoed & Facilitair in Het Brouwershuys aan de Crooswijksesingel 66. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het realiseren, onderhouden en beheren van het vastgoed dat Pameijer nodig heeft voor het uitvoeren van onze dienstverlening. De afdeling regisseert hiervoor alle facilitaire processen van de organisatie, die veelal decentraal georganiseerd is. Daarnaast draagt de afdeling zorg voor het beheren van de verzekeringsportefeuille, de centrale inkoop en de ondersteunende diensten voor de kantoorlocaties. De sfeer binnen de afdeling is prettig en informeel.

Wat doet Pameijer?

Pameijer coacht mensen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmeringen. Zelf dingen doen is namelijk heerlijk! Vanuit onze nuchtere mentaliteit zorgen we niet; we doen. Zo dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij een organisatie waar het gaat over de bedoeling!
 • Je krijgt een jaarcontract voor uur 32-36 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een brutosalaris tussen 3768 - 5477 EUR - (CAO Gehandicaptenzorg, FWG 60) op basis van een 36-urige werkweek. 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%.
 • Daarnaast heb je flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden die je mag inrichten naar jouw wens bijvoorbeeld met een fietsplan, bedrijfsfitness, uren kopen/verkopen.
 • Jij investeert in de ontwikkeling van Pameijer. Daarom investeren we graag in die van jou. We hebben een studiekostenregeling en een opleidingsbudget per team

Ben jij onze nieuwe Coördinator Bedrijfshuisvesting?

 • Jij wil graag het verschil maken en werken bij een maatschappelijke organisatie.
 • Je hebt minimaal een bouwkundige/management opleiding op hbo niveau.
 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring, bv met zorgvastgoed of bij een woningcorporatie.
 • Je bent een netwerker, voelt een organisatie goed aan en ben je in staat draagvlak te creëren. 
 • Je hebt een helikopterview, maar vergeet de details zeker niet, je werkt zelfstandig maar zoekt altijd de samenwerking.

Ben je enthousiast?

We horen graag van je! Solliciteer voor 24-6-2024. Nieuwsgierig? Bel dan met Vincent Koens op 0882713918.
 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?  Neem dan contact op met Yvonne van den Brink, Recruiter, +31648512805. 

 

 

Webclip afbeelding

Recente vacatures

BrabantZorg

(Junior) Adviseur Kwaliteit | 28 - 36 uur

Oss
28 - 36 uur
Pameijer Mozaïk

Adviseur Kwaliteit met ervaringsdeskundigheid | Rotterdam

Rotterdam
16 - 24 uur
SWZ

Kwaliteitsadviseur

Son
28 - 32 uur