zoekt een

Slaapdienst / Slaapwacht

De Weievensehoeve is van origine een zorgboerderij die in de afgelopen 7 jaren is doorgegroeid naar een grotere zorgorganisatie, met een uitgebreid aanbod op het gebied van: beschermd wonen, ambulante woonbegeleiding en dagbesteding.

Onze doelgroep bestaat uit een diverse groep bewoners met diverse problematieken waarbij de leeftijd varieert tussen 18 en 60 jaar. De problematiek bestaat onder andere uit GGZ-, LVB-, (ex)-verslavings- en gedragsproblematiek.

We bieden een veilige leefomgeving voor iedereen die extra zorg en begeleiding nodig heeft. In een huiselijke en familiaire sfeer werken bewoners aan hun toekomst. We streven naar een planmatige aanpak in de individuele begeleiding, waarbij de gehele situatie en de vraag van de bewoner centraal staat. In de beschermde en begeleide woonomgeving bieden we intensieve zorg, in de trainingshuizen en appartementen worden de bewoners ambulant begeleid.

 

OVER DE FUNCTIE ≥15u.

Een baan als slaapwacht is een met verantwoordelijkheid. Tijdens de slaapdiensten ben je de steun en toeverlaat in de nacht. Je draagt zorg voor een veilig leefklimaat voor onze cliënten. Dit doe je door ’s nachts praktische problemen op te lossen en bij calamiteiten actie te ondernemen, eventueel in overleg met de calamiteitendienst. Je signaleert eventuele problemen en meldt dit in de overdracht aan het team. Daarnaast kan het zijn dat je medicatie uit moet delen, controleer je het gebouw en bewaak je het dag- nachtritme van de cliënten. Zo nodig bied je cliënten ondersteuning bij zaken rondom de persoonlijke verzorging. De werktijden zijn van ’s avonds 22.00 uur tot ’s morgens 09.00 uur. Er kan geslapen worden, tenzij er noodzakelijke en onvoorziene werkzaamheden moeten worden verricht. In de meeste gevallen kun je echter ongestoord slapen in een afzonderlijke kamer op locatie. Van 08.00 tot 09.00 is een actief uur waarbij medicatie verstrekt moet worden en je ontbijt klaarzet.

Voordat je naar huis gaat verzorg je de overdracht aan je collega’s.

WAT WE VAN JOUW VERWACHTEN: 

In deze functie is het van groot belang dat je stevig in je schoenen staat. Je bent cliënt- maar ook resultaatgericht en laat je niet snel uit het veld slaan. Je kunt anticiperen in verschillende (onvoorziene) situaties. Je kunt goed communiceren (feedback geven en ontvangen en hebt zelfreflectie). Je staat open om te leren en kennis op te doen wat betreft psychiatrische ziektebeelden.

Verder verwachten wij:

 •         Je in het bezit van een EHBO en BHV certificaat, of bereid bent deze te volgen.
 •         Ervaring met- of een sterke affiniteit met de doelgroep met diverse problematieken.
 •         Je beschikt over een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
 •         Je bent stressbestendig en kunt goed zelfstandig werken.
 •         In bezit van een BHV certificaat of bereid deze training te volgen.
 •         Bezit van een rijbewijs.

 DIT BIEDEN WE JOUW:

 • Vanuit de CAO GGZ de standaard arbeidsvoorwaarden en een salaris in FWG 35 dan wel  (€2.451,- max. €3.218,- op basis van 36 uur) afhankelijk van opleiding en ervaring; Van de uren tussen 22.00-9.00 uur krijg je 5 uren betaald, tijdens deze uren kun je slapen als er geen beroep op je wordt gedaan.
 • Contract van ≥24 uur en bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid tot een vast contract.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Voor woon-werkverkeer en dienstreizen een km vergoeding.
 • Voor jouw een jaarlijks balansbudget van €500,- (naar rato dienstverband). Om bij te dragen aan balans in je werk.
 • Je bent bereid om een VOG aan te vragen.                                                                                                                                                             

Ben je enthousiast geworden om als Slaapwacht bij de Weievensehoeve te komen werken? Solliciteer dan hier direct! 

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om mij te bellen!

CONTACT:

Ludo Reuters

Algemeen Manager

Telefoonnummer: 06-16578893

E-mail: vacature@weievensehoeve.nl

Contact

Ludo Reuters
Algemeen Manager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Ambulant Begeleider - Flexibele uren

Eindhoven
8 - Oproep / flex uur
Vitalis WoonZorg Groep

Vrijwilliger Welzijn

Eindhoven
0 - 32 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg