Nucleair Geneeskundige / Nucleair Radioloog – waarneming, parttime

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven Nucleair Geneeskundige of Nucleair Radioloog voor een tijdelijke periode, als waarnemer tot 1 januari 2025.

Jij zorgt ervoor
Uitvoering van nucleaire geneeskunde in de volle breedte is jouw verantwoordelijkheid. Hierbij voer je diagnostiek op PET als SPECT en nucleaire therapieën uit in een omgeving waar zowel productie als kwaliteit van belang zijn.

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

Afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde
Samen met de radiologen, nucleair geneeskundigen en artsen in opleiding bestaat de afdeling uit ongeveer 200 professionals. Het team is volop in ontwikkeling op gebied van pro-activiteit en zelfstandigheid. Betrouwbare, deskundige, gastvrije diagnostiek en behandeling van patiënten, en een goede dienstverlening aan huisartsen en andere zorginstellingen staan hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt met de nieuwste buckykamers, mammografieapparaten, CT’s en 2 PET-CT’s. De komende jaren worden MRI’s, CT’s, interventiekamer en SPECT-CT vervangen. De afdeling beschikt over een eigen nucleaire therapie afdeling met 4 kamers. Tevens worden stappen gezet met het gebruik van AI en verdere uitbreiding van nucleaire therapieën. De afdeling is volop in beweging en innovatie staat voorop.

Neem ook eens een kijkje op onze website voor meer informatie over de afdeling, via Radiologie - Catharina Ziekenhuis en Nucleaire geneeskunde - Catharina Ziekenhuis

Jij hebt het
Onze ruim 4.000 collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • Een registratie voor Nucleair Geneeskundige of Nucleair Radioloog. Ook als jij binnenkort de (differentiatie) opleiding afrondt nodigen we van harte uit om te solliciteren.
 • Een open communicatie. Jij komt to the point.
 • Besluitvaardigheid
 • Organisatorische vaardigheden.

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als Nucleair Geneeskundige of Nucleair Radioloog kan jij rekenen op:
 • een contract tot 1 jan 2025.
 • 9-27 uur per week.Uren in overleg.
 • een bruto maandsalaris tot €13.764,00 op basis van een 45-urige werkweek. En extra’s conform de CAO en Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten.
 • Het is tevens mogelijk om deze functie op ZZP-basis uit te voeren.
 • constante prikkels om te blijven leren, innoveren en ontwikkelen.
 • toegang tot ons Catharina Vitaal portaal. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een sessie leefstijl coaching of ga in gesprek met een externe professionele Budget Coach. Wij vinden het belangrijk dat jij als Catharina medewerker lekker in je vel zit.

Jouw baan voor hèt leven
Heb je vragen over het werken als Nucleair geneeskundige of Nucleair radioloog in het Catharina Ziekenhuis? Je kunt deze stellen aan Nanda Louwers, Nucleair geneeskundige en specialist manager, op 040 – 239 86 00.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Schakel dan met onze Adviseur Recruitment Zekiye. Zij is bereikbaar op 040-2398840 of via recruitment@catharinaziekenhuis.nl.
 • Jouw sollicitatie ontvangen we graag vóór 1 juli 2024 via onze website.
 • Na jouw sollicitatie laten we zo snel mogelijk aan je weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking.
 • Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt een arbeidsgezondheidskundig onderzoek plaats.

Contact

Zekiye Yalcin - Karaoluk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures