zoekt een

ANIOS SEH

Werken op een SEH waar de SEH-artsen hoofdbehandelaar zijn. De nieuwste richtlijnen volgen. Ervaring opdoen in zeer diverse specialismen. Geef jij je carrière als arts deze boost?

Jij zorgt voor
 • Directe patiëntenzorg. Hierbij heb je te maken met heel verschillende patiënten.
 • Jouw eigen ontwikkeling. In deze functie krijg je uitgebreide mogelijkheden om je door theoretisch en praktisch onderwijs verder te ontplooien en ervaring op te doen in diverse specialismen.
 • Jouw verdere carrière. Graag denken wij hierover met je mee. Bij goed functioneren krijg je onze steun bij het zoeken naar een opleidingsplaats.

Benieuwd hoe deze uitdagende werkzaamheden in de praktijk eruitzien? Het is mogelijk om een dag(deel) mee te lopen na de eerste gespreksronde.

Dit doe je samen met
Het SEH team.

“Kom je bij MMC in dienst, dan koppelen we jou als ANIOS SEH aan een mentor in de vorm van een SEH-arts. Deze mentor begeleidt jou tijdens de zes weken inwerktijd en is ook het eerste aanspreekpunt tijdens de duur van je contract om zaken te bespreken, zoals carrière- en doorgroeimogelijkheden of wetenschappelijke ondersteuning. Je volgt tijdens de inwerkperiode de ATLS-cursus, krijgt ECG-training, doorloopt een interne ABCD-training, gaat intern op ALS-cursus, loopt mee met de neurologen op de polikliniek en op de stroke-afdeling, je loopt een dag met de anesthesist mee ter bevordering van luchtwegskills en krijgt de nodige e-learnings. Ook word je in de eerste zes weken gekoppeld aan een andere ANIOS die al langer in MMC werkt om de logistieke zaken te begeleiden. Als dát geen goede voorbereiding is!”

Dit past bij je als
 • Je in het bezit bent van een diploma Basisarts, met ervaring in en/of belangstelling voor de spoedeisende geneeskunde of andere acute/generalistische specialismen.
 • Je het fijn vindt om zelfstandig aan de slag te gaan.
 • Je graag in een multidisciplinair team werkt.
 • Je een actief en enthousiasmerend persoon bent met sterke communicatieve, patiëntgerichte vaardigheden.
 • Het voor jou geen probleem is om tijdens dag-, avond- en weekenddiensten te werken.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2022 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
 • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden. Deze functie is ingeschaald in FWG 65 (maximaal € 6.396,- bruto per maand op basis van 36 uur). In verband met CAO verhogingen, wordt je salaris in juni 2024 met 5% verhoogd.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie? We gaan graag met je in gesprek!

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met Jasper Hofkens, SEH arts via 040 – 888 8811 / Jasper.Hofkens@mmc.nl

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Basisarts

Eindhoven
32 - 36 uur
Stichting De As

Gedragsdeskundige

Goirle
In overleg
impegno

Psychiater kind en Jeugd

Oirschot
4 - 36 uur