zoekt een

Thuisondersteuner Bijna Thuis Huis Madelief

Functieomschrijving

Jouw nieuwe baan - Dit ga je doen

Wil jij een bijdrage leveren aan de ondersteuning van mensen in de laatste levensfase? Zoek jij een baan met veel vrijheid? Heb jij een rustige uitstraling en ben je empathisch? Ga dan aan de slag als thuisondersteuner in het Bijna Thuis Huis Madelief in Son.


Dit ga jij doen
Bijna Thuis Huis Madelief is een kleinschalig hospice. Hier brengen terminaal zieke mensen hun laatste levensfase door in een huiselijke omgeving. De zorg verloopt zoveel mogelijk als thuis. Als thuisondersteuner help je om ervoor te zorgen dat alles schoon en netjes blijft. Je voert schoonmaakwerkzaamheden uit zoals stofzuigen, stoffen en het schoonmaken van de keuken, badkamer en het toilet. Dit doe je niet alleen in de kamer van de bewoners, maar je maakt ook gezamenlijke ruimtes schoon, zoals de toiletten en de huiskamer.

Het werken als thuisondersteuner in het BTH is meer dan alleen schoonmaken. Je maakt ook een praatje met de bewoner en familie en bent onderdeel van het team. Jij signaleert en komt in actie als de situatie daarom vraagt.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?
De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag. Het is ook mogelijk om samen met een collega deze diensten in te vullen en onderling te verdelen. In overleg bespreken we op welke dagen jij beschikbaar bent. Wat heel fijn is; de werktijden kun je zelf indelen, als het maar na 11.00 uur is. De uren die je werkt kunnen wisselen. Dit hangt ervan af of er bewoners zijn opgenomen. Is er 1 cliënt, dan gaat het om 72 minuten zorg per dag, bij 2 cliënten om 144 minuten. Het kan ook zijn dat er geen opnames zijn, dan hoeft er niet gewerkt te worden.

Bijna Thuis Huis MadeLief
Het Bijna Thuis Huis is een kleinschalige voorziening met 2 kamers. Hier wordt terminale zorg geboden aan ongeneeslijk zieke mensen uit Son en Breugel. Er is sprake van een levensverwachting van minder dan drie maanden. In de eigen vertrouwde woonomgeving en in huiselijke sfeer ontvangen cliënten en naasten persoonlijke aandacht en begeleiding door de eigen vertrouwde medewerkers en daartoe opgeleide vrijwilligers.

In Bijna Thuis Huis Madelief verzorgt Actief Zorg van maandag t/m zaterdag de huishoudelijke ondersteuning. Jij wordt onderdeel van het team. Er zijn korte lijntjes, zodat je goed op de hoogte wordt gehouden. Omdat collega Helmie met pensioen gaat zoeken wij een nieuwe collega of collega’s die haar werkzaamheden gaan overnemen. Helmie wordt door het team van Bijna Thuis Huis Madelief beschreven als ‘De kracht van de onzichtbare aanwezigheid’. Een talent waar het team bij het vinden van een opvolger nu ook naar op zoek is.

Dit ben jij

 • Je hebt een rustige persoonlijkheid en werkt zelfstandig.
 • Je bent empathisch en vriendelijk.
 • Je kunt omgaan met vrijheid en bent flexibel.
 • Je bent betrouwbaar. Het Bijna Thuis Huis kan op jouw rekenen.
 • Je bent een aanpakker en werkt nauwkeurig.

Dit breng jij mee

 • Je spreekt de Nederlandse taal.
 • Je bent al werkzaam als thuisondersteuner in de regio Best e.o.
 • Je bent vanaf april/ mei 2024 beschikbaar. Zo kan Helmie jou inwerken voordat ze gaat genieten van haar welverdiende pensioen.
 • Je bent minimaal 18 jaar.

Arbeidsvoorwaarden

Dit krijg je van ons

 • Een bruto uurloon van € 13,52 met een jaarlijkse salarisverhoging tot maximaal € 16,49 per uur.
 • Een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen!
 • Je krijgt jouw reiskosten en reistijd vergoed. Zelfs als je met de fiets gaat krijg je een vergoeding van €1,37 netto per werkdag.
 • Je staat er niet alleen voor, je hebt een team collega’s en je coördinator staat voor je klaar.
 • Je werkdagen en tijden worden in onderling overleg vastgesteld;
 • Je werkt dicht bij huis.
 • Op zon- en feestdagen ben je vrij

Sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen over de vacature?
Of wil je liever iemand persoonlijk spreken?

Stephanie Heine

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliëntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Mijzo

Geestelijk Verzorger

Waalwijk
20 - 24 uur
Severinus

Vakantiekracht gehandicaptenzorg

Veldhoven
28 - 32 uur